Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. In saptamana 19 - 25 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei, iar viata multor nativi se va schimba pentru totdeauna


Berbec- În săptămâna care vine Soarele va părăsi Constelaţia Leului şi va intra în Fecioară. O lună zodiacală în care veţi munci mult şi veţi fi puşi pe fapte mari. Se resimt încă efectelor ultimelor trei eclipse, iar acest fapt nu trebuie să vă împiedice să vă atingeţi obiectivele. Ambiţioşi cum sunteţi, e bine să nu vă lăsaţi influenţaţi de cine nu trebuie, ci să preluaţi controlul tot pentru a atrage toate avantajele. OK?

 

Taur- Intrarea Soarelui într-o Zodie de Pământ ca a voastră se vrea un aspect pozitiv pentru cei raţionali, cu picioarele bine ancorate în realitate. Până şi dragostea e una raţională, nu doar relaţională. Soarele din Fecioară dă intuiţie unora, iar altora le poate bloca, întuneca mintea. Decizii importante în plan afectiv si sentimental. Creativitatea e la loc de cinste. Preocupări legate de copii(şcoală).

 

Gemeni- Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare, şi-a reluat mersul direct în Constelaţia Leului. Tot ce ţine de cunoaştere, de studii, de şcoală, de comunicare vor face parte din existenţa voastră pe termen mediu şi scurt. Unii vor ieşi cu prietenii şi prietenele la o salată de vorbe. Alţii vor cutreiera tărgurile toamnei(Zilele Recoltei) şi Mustăriile cu pastramă. Pregătiri asidue de şcoală pentru bobocii din clasa întâi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare, 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Asa ceva e incredibil! A purtat o sarcina cu sapte bebelusi si i-a nascut pe cale naturala. VIDEO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri

Setări confidențialitate