Horoscop Mariana Cojocaru 19 - 25 ianuarie 2020. Afecțiuni karmice greu de suportat, lucrurile scapă de sub control


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru 19 - 25 ianuarie 2020. Cunoscuta astroloagă a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. Pe 25 ianuarie începe Anul Nou Chinezesc, așa că fiecare zodie are de suferit înainte debutului anului Șobolanului de Metal.

Iată cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte:

Berbec- Cum Marte, patronul vostru astral este în Săgetător(echivalent Șobolan în Zodiacul Chinezesc) vizate sunt acum la debut de An Nou Chinezesc(25 ianuarie) dragostea, copiii și raportul cu ei, studiile pentru cariera pe care o aveți înscrisă pe astrograma voastră karmic(misiunea profesională acolo o descifrez), sănătatea. Cum voi aveți ca echivalent Dragonul în chinezesc, atenție la compatibilități…

Horoscop Mariana Cojocaru

Taur- Echivalentul vostru este Șarpele în Zodiacul Chinesesc. E anul celor dârzi, căci Șobolanul poate fi înghițit de Șarpe. Cum cei mai mulți nu știți cum să faceți acest lucru, puteți să vă împotmoliți. Și voi sunteți vulnerabili, căci în mediul natural se știe că schimbați pielea de mai multe ori, cum e musai să creșteți în dimensiuni. Vulnerabile sunt: sectorul sentimental, afacerile mici sau mari, etc.

Nativii zodiei Gemeni au an greu de karmă

Gemeni- Cum Capul și Coada Dragonului vor intra în Gemeni și în Săgetător(echivalent Șobolan) în acest Nou An Chinezesc e nevoie să vă recomand remedii Feng Shui pentru voi sau familie. E an greu de Karmă, în care multe lucruri pot scăpa de sub control și vor fi greu de gestionat sau soluționat, începând cu 25 ianuarie. În vizorul Șobolanului sunt căsătoria, relațiile de muncă, asocierile.

Citeste si: Zodiile care își cunosc sufletul pereche până la finalul lunii

Rac- Anul Nou Chinezesc al Șobolanului de Metal , care începe pe 25 ianuarie e delicat pentru voi, de aceea am lansat o colecție specială de brățări de tip Feng Shui pentru armonie, stabilitate și evoluție bună, corectă. Probleme cu justiția terestră și Divină pot apărea și e valabil pentru toate zodiile europene, cât și chinezești în acest Nou An. Sănătatea poate scăpa de sub control sau cariera…

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mary și Robert de la Puterea Dragostei vor deveni părinți?! Anunțul care a șocat pe toată lumea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri