HOROSCOP EVENIMENT - Marte intră în Peşti până pe 31 decembrie 2018. Ce se va întâmpla cu fiecare ZODIE sub o asemenea energie

Marte în Peşti. Războinicul, puternicul, impulsivul şi energicul MARTE întră în Peşti începând cu Joi 15 noiembrie 2018 până pe 31 decembrie 2018. Această este una din mişcările astrale puternice ale lunii noiembrie 2018 – o luna ce marchează începutul unui sfârşit dar şi, automat, noi începuturi.

Că şi cum nu e suficient, iată că Marte, planetă răspunzătoare de energia noastră de a acţiona, întră în ultimul dar cel mai complex semn zodiacal, în mutabilul Peşti, acolo unde nu prea este în … apele sale.

Cum te va afecta tranzitul Marte în Peşti până la 1 ianuarie 2019?

Marte în Peşti va energiza fiecare zodie în domenii diferite ale vieţii şi în mod diferit, făcând această perioada benefică pentru anumite activităţi.

Foloseşte cu folos această energie. Dacă o pui la acţiune într-un domeniu care nu este benefic, nu vei avea rezultate şi vei fi frustrat.

BERBEC

Dacă deţii secrete, vei avea scopurile confuzate iar activităţile cu scop ascuns îţi vor bloca progresul acum. Nu te afli în perioada cea mai puternică şi eficientă de a acţiona în lumea exterioară, dar este un timp excelent pentru timp pentru ţine însuţi, tu cu ţine, în care să îţi laşi imaginaţia şi creativitatea să plutească în apele Peştilor şi să te implici în direcţîi spirituale. De ce să nu te bucuri de participarea un eveniment spiritual, de suflet?

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri