Horoscop COMPLET Mariana Cojocaru 15 august - 8 septembrie: De la Sfanta Maria Mare pana la Sfanta Maria Mica zodiile trec prin schimbari majore


Horoscop COMPLET Mariana Cojocaru 15 august - 8 septembrie: De la Sfanta Maria Mare pana la Sfanta Maria Mica zodiile trec prin schimbari majore.

Berbec

 

O perioada buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate ca vrei mai mult decat îţi permite bugetul disponibil, astrele iti transmit că au grijă să-ţi ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat sa faci un bilant al veniturilor din munca pe care o desfăşori. O discutie cu un prieten te ajută să vezi lucrurile mai clar si să-ţi trasezi noi direcţii în acest sens.

 

Taur

 

Este o perioada minunata pentru tine. Debordezi de energie si reusesti sa îi molipsesti si pe cei din jur cu cheful tau de viata. Alcatuieste-ti un plan de activitati pentru urmatoarele saptamani. Bine ar fi sa incluzi in preocuparile tale cursuri de dezvoltare personala si relationala. Nevoia de a te pune in valoare este evidenta, astfel ca ceva retusuri la propria-ti persoana ar fi binevenite.

 

Gemeni

 

Ocupa-te de activitati usoare si vorbeste cat mai putin. Problemele de sanatate iti pot crea neplaceri, dar stii despre ce este vorba si cum sa le ameliorezi. In a doua parte a perioadei te vei simti mult mai bine si vei reveni in mijlocul celor dragi. Incerca sa discuti cu un prieten apropiat despre cariera sau despre imbunatatirea pozitiei tale sociale.

 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Asa ceva e incredibil! A purtat o sarcina cu sapte bebelusi si i-a nascut pe cale naturala. VIDEO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri

Setări confidențialitate