Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii


Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru luna ianuarie 2019.

Balanta

 

Se conturează cheltuieli majore din banii obţinuţi la un loc de muncă. Pe de altă parte se deschid oportunităţi deosebite de a câştiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentaţia de a cumpăra orice, oricât şi pentru oricine este păguboasă. Segmentul domestic se evidenţiază prin relaţii dinamice cu membrii familiei şi prin implicarea în treburi domestice de anvergură. Şanse deosebite de a rezolva şi lămuri chestiuni familiale şi patrimoniale. A doua parte a lunii îţi aduce alături persoane dragi, dorinţă de a te îndrăgosti şi de a te distra. Prudenţă şi măsură în toate! Relaţiile cu prietenii se vor reconfigura şi îţi vor rămâne alături numai oamenii de nădejde.      

 

Scorpion

 

Relaţionezi cu mult lume în prima parte a lunii.

Rude, prieteni apropiaţi, călătorii pe distanţe scurte, implicarea în diverse forme de şcolarizare. Mentalul este agitat şi în anumite situaţii şi momente îţi poate fi dificil să susţii dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează priorităţile şi la nevoie cere şi acceptă sfaturile şi ajutorul celorlalţi. De mare folos îţi sunt activităţile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar şi lecturile uşoare şi vesele. Evită să vorbeşti altora despre tine şi despre planurile tale.
Unii pot interpreta greşit ceea ce spui şi de aici se poate declanşa un şir de neplăceri. La serviciu se conturează un final de etapă fie prin modificarea condiţiilor de lucru, fie prin schimbarea şefilor.

 

Sagetator

 

Este bine să fii discret pe tot parcursul lunii, deoarece energia vitală este fluctuană şi este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample şi activităţi variate. Îngrijeşte-ţi sănătatea, pentru că în umbră există afecţiuni care se vor evidenţia clar spre finele lunii. Financiar se întrezăresc noutăţi, câştiguri bune din activitatea profesională desfăşurată, dar în paralel apar şi cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciţi este vulnerabil există riscul să achiziţionezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuieşte-te cu cei dragi vizavi de orice investiţie. A doua parte a lunii evidenţiează relaţiile cu anturajul apropiat. Discuţii amiabile, activităţi reconfortante, distractive, schimb interesant de informaţii utile.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018. Doua zodii incep anul cu stangul

David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Carmen Harra, previziuni pentru 2018! Ce ne asteapta in anul ce vine: "Vor fi cutremure multe"

Horoscop 2018 Minerva – Previziuni complete: Dragoste, Bani, Familie, Sanate si Cariera

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri