Horoscop chinezesc săptămânal 24 - 30 octombrie 2020. Nativii Câine întâlnesc sufletul pereche


Iată ce anunță astrele pentru fiecare semn în parte, pentru săptămâna care urmează. Citește zodiacul chinezesc pentru toate semnele, în parte.


In articol:

Horoscop chinezesc

MAIMUȚĂ
Nativii Maimuță sunt tulburați din cauza unui eveniment care se întâmplă la locul de muncă. Ar fi bine să amâne discuțiile în contradictoriu, pentru că riscă să pierzi totul. La final de săptămână, au parte de o surpriză din partea unei persoane speciale.

DRAGON
Nativii acestui semn au parte de energie ca să mute și munții din loc. Provocările de care au parte în această săptămână îi ajută să se cunoască și mai bine. Nu pierde oportunitățile care îți ies în cale zilele acestea.

IEPURE
Nativii Iepure sunt pe cale să facă o schimbare totală în viața lor. Fie că este vorba despre o mutare în casă nouă sau de un nou loc de muncă, provocările de care au parte le convin de minune Iepurilor.

ȘARPE
Piedicile care le ies în cale nativilor Șarpe îi fac pe aceștia să fie mai puternici și învață în această săptămână cât de importantă este comunicarea cu ceilalți. Un secret poate să iasă la iveală la începutul săptămânii.

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 24- 30 octombrie 2020

TIGRU
Nativii Tigru se simt foarte stresați, așa că au nevoie de puțină relaxare.

Un masaj de relaxare, o sesiune de shopping sau o plimbare cu persoana iubită sunt cele mai bune variante pentru a schimba starea de spirit.

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc saptamanal[Sursa foto: Unsplash]

ȘOBOLAN
Șobolanii pot fi criticați la locul de muncă pentru lucrurile pe care nu au apucat să le facă la timp. Ajutorul din partea unui coleg de muncă vine la fix pentru a salva situația.

BOU
Niște lucruri din trecut ies la iveală și schimbă complet starea de spirit. A venit momentul pentru ca acești nativi să meargă mai departe și să se detașeze de tot, chiar dacă li se vor cere multe explicații.

CAL
Nativii Cal se bucură de o energie fantastică și de multă atenție din parte celor din jur. Cei care sunt singuri pot face săptămâna aceasta o cucerire importantă.

OAIE
Toate eforturile din ultima vreme nu au fost în zadar. Sacrificiile pe care le-au făcut acești nativi vin acum cu recompense și cu multă bucurie. Poate fi vorba despre o promovare așteptată de mult timp sau chiar de un loc de muncă nou.

COCOȘ
Nativii acestui semn sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la cheltuielile pe care le fac. Deși visează să cumpere multe lucruri, ar fi bine să fie mai cumpătați și să nu facă mari abuzuri.

CÂINE
Nativii Câine au parte de momente unice și pline de romantism. Au găsit o persoană specială, care îi ajută să își deschidă sufletul și să spună tot ce gândesc, fără teama de a fi judecați.

MISTREȚ
Nativii Mistreț sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la starea de spirit, dar și la semnalele pe care le transmite corpul. Niște vitamine și o dietă echilibrată sunt recomandate în această perioadă.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care atrag banii ca un magnet! Îi scot şi din piatră seacă!

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Cupluri zodiacale care vor ajunge la eșec!

Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în anul 2020! E anul lor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri