Horoscop 15-22 noiembrie - MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI

Iată mesajele îngerilor păzitori ai fiecărei zodii pentru săptămâna 15-22 noiembrie 2018. Dacă vrei ajutorul îngerilor zodiei tale, trebuie neapărat să le ceri asta ! Ai încredere în echipa ta de îngeri ! Este foarte sănătos să trăieşţi cu credinţă că eşţi susţinut de o putere mai mare decât ţine, că eşţi îndrumat pentru că orice faci şi oriunde mergi să ţi se întâmple ce e mai bine pentru ţine. Însă pentru a beneficia de acest suport, e nevoie să le permiţi, să te deschizi, să crezi, să primeşţi.

Mesaje de la îngerii păzitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

NU AI DE CE SĂ ÎŢi FACI GRIJI

“Eşti în siguranţă şi această situaţie este sub controlul perfect al providenţei şi al ordinii universale. Strecoară doar gânduri şi emoţii pline de iubire în această situaţie, pentru a te asigura că cel mai bun rezultat posibil va apărea fără efort.”

Îngerii ţi-au trimis acest mesaj pentru că îţi faci griji fără să fie nevoie. Îngrijorarea este o formă de rugăciune care atrage spre ţine ceea ce nu îţi doreşţi. Lasă-ţi preocupările în seama rezolvării divine pentru că într-adevăr nu ai de ce să te îngrijorezi. De fapt, grijile ţi-ar putea crea o profeţie care chiar să se împlinească.

Semnificaţii suplimentare: toate lucrurile sunt mult mai bune decât îţi imaginezi; roagă îngerii să te elibereze de griji; un rezultat fericit este inevitabil; evita să te îngrijorezi, pentru că emoţiile negative te pot trage în jos; îngerii sunt alături de ţine şi totul merge bine.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri