Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă: "Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista"


Gestul făcut de un bărbat căruia i-a batut o gravidă la uşă:

Un bărbat a împărţit mâncarea cu o femeie însărcinată care a sunat la uşa lui, înnebunită de mirosul apetisant. O poveste frumoasă despre cât de simplu e să fii om.

"Azi, pe la 7 seara, am auzit nişte bătăi în uşă. Am deschis şi în faţa uşii era vecina mea însărcinată (cred că e în luna a şaptea sau a opta). Ţinea în mâini o farfurie goală. Cu o voce joasă, m-a rugat dacă pot să-i dau şi ei puţin din ce găteam eu, pentru că îi plăcea cum miroase.

Cred că uneori femeile însărcinate au pofte puternice şi nu le pot rezista", a scris Jaiga99.

Poate că unii n-ar fi deschis sau ar fi privit-o ciudat, dar bărbatul nici n-a stat pe gânduri şi i-a umplut farfuria cu mâncare.

"Am privit-o cum se ducea spre casă ca un mic pinguin fericit după ce a venit de la vânătoare. M-am simţit foarte fericit din cauza asta", a mărturisit el, adăugând că la început vecina era jenată şi se tot scuza, dar când a văzut farfuria plină i-a mulţumit repede şi a plecat repejor spre uşa ei, ca şi cum tocmai cucerise un trofeu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Naomi Musca, la eliminarea de la “Exatlon”: “Nu voi uita niciodata aceasta zi!”

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

Imagini dementiale cu Iulia Albu si cocosul ei la un eveniment de cinci stele de la Palatul Regal. Uite ce bijuterii a purtat inaripatul, cum il cheama si cat a costat animalul...

Imagini de senzatie de la botezul nepoatei lui Traian Basescu. Uite cum a aratat tortul si cum a dansat fostul sef al statului cu fiica lui, Elena.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri