Genial! Uite cu ce te poti juca in dormitor! Poti introduce asta in vagin!


Genial! Uite cu ce te poti juca in dormitor! Poti introduce asta in vagin!

Aproape orice fel de aliment poate fi sexy, insa unele sunt mai traditionale decat altele.

 

Dulciurile, cum ar fi ciocolata, sunt considerate dovezi de dragoste, oferite de Ziua Indragostitilor sau cu alte ocazii. In dormitor, ciocolata poate fi raspandita pe corp si linsa. Acelasi lucru e valabil pentru miere sau orice alta substanta comestibila si tartinabila. Frisca este un alt aliment foarte popular.
Chiar si o cantitate mica de sampanie peste vulva poate rezolva problemele de gust pe care le poate avea cineva in cazul vaginului.
Cel putin pentru o vreme...
Fructele pot fi foarte sexuale, de asemenea. Bananele sunt adesea comparate cu penisul (sau invers) din cauza formei si marimii lor. Iar piersicile sunt cele care seamana cel mai mult cu vulvele unei femei. Şi strugurii, savurati unul cate unul, sunt prezenti in filmele despre perioadele decadente romane.
Aproape orice este comestibil poate fi sexy.
In ultima vreme filmele au inceput sa descrie sushi ca fiind sexy.
Trebuie insa sa fii constient ca orice substanta dulce introdusa in vagin sporeste sansele de infectie cu candida. Este mai bine sa eviti ciocolata, mierea si altele asemenea.
Sursa

Dulciurile, cum ar fi ciocolata, sunt considerate dovezi de dragoste, oferite de Ziua Indragostitilor sau cu alte ocazii.

In dormitor, ciocolata poate fi raspandita pe corp si linsa. Acelasi lucru e valabil pentru miere sau orice alta substanta comestibila si tartinabila. Frisca este un alt aliment foarte popular.

Chiar si o cantitate mica de sampanie peste vulva poate rezolva problemele de gust pe care le poate avea cineva in cazul vaginului. Cel putin pentru o vreme...

Fructele pot fi foarte sexuale, de asemenea. Bananele sunt adesea comparate cu penisul (sau invers) din cauza formei si marimii lor.
Iar piersicile sunt cele care seamana cel mai mult cu vulvele unei femei. Şi strugurii, savurati unul cate unul, sunt prezenti in filmele despre perioadele decadente romane.

Aproape orice este comestibil poate fi sexy. In ultima vreme filmele au inceput sa descrie sushi ca fiind sexy. 

Trebuie insa sa fii constient ca orice substanta dulce introdusa in vagin sporeste sansele de infectie cu candida. Este mai bine sa eviti ciocolata, mierea si altele asemenea.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bobby Păunescu și Andreea Ilie s-au despărțit! Mezzosoprana a dezvăluit motivul pentru care și-au spus adio

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

DESCOPERĂ: Turtă dulce de casă. 4 rețete delicioase

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, ANDREI ȘTEFĂNESCU. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorii, divorțuri, copil

CNSU a hotărât relaxarea restricțiilor în perioada sărbătorilor! Fără carantină de noapte și mască în spațiile deschise


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri