Gabriela Prisăcariu, declarații neașteptate despre Dani Oțil: „Nu ne mai facem bine deloc”


Ce a dezvăluit Gabriela Prisăcariu, după ce soțul său a rămas acasă cu copilul în urmă cu câteva zile.

La doar câteva zile după ce și-a lăsat soțul acasă și a mers cu fetele în club, Gabriela Prisăcariu a explicat și de ce a luat această decizie.

Revoltată pentru că a fost certată de către mulți fani că l-a lăsat singur acasă pe Dani, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că ea nu este deranjată de faptul că soțul său pleacă la curse, iar ea rămâne acasă cu beeblușul, iar aceste declarații ale oamenilor i se par de-a dreptul nefondate.

Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu a vorbit despre sotul sau

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dani Oțil, un tată de nota 10! În ce ipostază inedită și-a surprins soțul și fiul Gabriela Prisăcariu

Citeste si: Cine este Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Biografie: înălțime, greutate, vârstă, zodie 

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus.

Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze? În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”., a dezvăluit Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram, supărată de întreaa situație în care s-a trezit fără voia sa.

 

În plus, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit de multe ori că Dani este un tătic extrem de dedicat. De altfel, atunci când micuțul Luca a avut probleme de sănătate, Dani Oțil a lipsit câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă pentru a fi alături de soția sa, până băiețelul s-a însănătoșit.

Citeste si: Reacție neașteptată după atacul Gabrielei Prisăcariu la adresa Mihaelei Rădulescu! I-a spus-o direct: „Nu te compari tu cu bunica din Monaco niciodată”

"Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?", este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta încontinuu la începutul anului.


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au divorțat? : „Știu, aș fi vrut”

Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te inseala!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri