Florin Marin şi fostul preot britanic, Philip Clements, s-au împăcat: ”Când suntem în pat noaptea, lui îi place să... ”


Philip Clements, și soțul său român, Florin Marin, s-au împăcat! Cei doi au fost de mai multe ori despărțiți de când s-au căsătorit și s-au mutat împreună în România, potrivit Daily Mail.

 

Vicarul pensionar, în vârstă de 80 de ani, susține că i-a mai acordat o șansă soțului său de 25 de ani și că acum au o „relație deschisă”. Clements i-a cumpărat un apartament de 100.000 de lire sterline soțului său român și au locuit o perioadă împreună în București, dar după ce Florin a început să frecventeze cluburile, britanicul s-a întors în Anglia.

Citeste si: 9 ponturi pentru partidele de sex din perioada meselor de Craciun si Revelion

Acum, cei doi formează un cuplu, dar nu locuiesc împreună. Fostul preot locuiește în Marea Britanie, în timp ce Florin în Spania. „Când eram despărțiți, în trecut, am suferit de depresie, supărat fiind că l-am pierdut. A fost ca și cum ți-ai pierde un braț sau un picior. Știam cu certitudine că am nevoie de el”, a declarat bătrânul de 80 de ani.

Citeste si: 2018 nu s-a terminat! Zodiile care se bucură de protecţie DIVINĂ pe finalul acestui an! Ce nativi sunt binecuvântaţi

Florin este mulțumit de căsnicia sa

Se pare că cei doi vorbesc în fiecare zi pe chat, în timp ce Florin lucrează în Spania. „Acum este mult mai bine decât în trecut. Philip a trebuit să se schimbe de la început pentru a înțelege mai multe despre cultura mea, de unde vin, cum sunt … toate lucrurile astea. Uneori nu înțelege mea. El este englez, eu sunt român, am manierele mele, el are manierele lui. Nu gândim la fel”, a explicat Florin Marin pentru The Sun.

Citeste si: Va fi anul lor de GLORIE! Ele sunt cele mai norocoase zodii în 2019. Astrologul Radu Ştefănescu, previziuni complete

Batrânul a oferit detalii și în ceea ce privește viața lor sexuală. „Probabil că sunt mai tactil decât el. Lui îi place să doarmă când suntem în pat noaptea. Dar avem o relație foarte, foarte intimă și strânsă”, a dezvăluit fostul vicar.

Mai multe pe Libertatea.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri