Fete Vs. Femei! Tu cum faci diferenta?


Am vorbit deja despre diferentele dintre BAIETI si BARBATI si cred ca ar fi corect sa le acordam si lor o sansa de a nu se lasa pacaliti!

Un barbat se va simti atras de o femeie, un baiat de…o fata. Sa ne intelegem. Nu are nici o legatura cu varsta persoanei respective.

Ma refer la maturitate. La capacitatea de a avea principii si de a le respecta. La capacitatea de a lua decizii de una singura si de a si le asuma. La capacitatea de a fi independenta si nu “bolnava” de o nevoie acuta de atentie.

De fapt, unele persoane nu se maturizeaza nici la 40 de ani, la fel cum altele pot la 20 sa fie suficient de mature incat sa aiba control complet asupra vietii lor.

De asemenea, nu spun ca nu este bine ca o femeie sa aiba si o latura copilaroasa sau anumite tendinte de imaturitate uneori si, vice versa.

Daca tu esti inca un baiat, atunci asteapta-te sa atragi doar fete. Dar daca esti un barbat (independent, constient de calitatile tale, cerebral si capabil sa trasmiti aceste lucruri), atunci ar trebui sa fii cu o femeie, nu cu o fata! Si daca pana acum nu reuseai sa faci diferenta, iata cateva lucruri care sa te ajuta sa o faci de acum inainte!

O fata este, de multe ori, “isterica”. Atunci cand este nemultumita, suparata sau nervoasa, ea va reactiona ca un copil care nu a primit jucaria pe care si-o dorea. Aceasta reactie se traduce deseori prin tipete, imbufnare, “tratamentul tacerii” si, bineinteles, o “pedeapsa”. O femeie, chiar daca se va supara sau se va enerva, va stii sa isi controleze reactiile, se va comporta ca un adult si va fi in stare sa iti spuna clar si raspicat lucrurile care au deranjat-o.

O fata se vede pe sine ca pe o “printesa” si asteapta ca lumea din jur sa o trateze ca atare. Simte ca are acest drept si asteapta de la ceilalti mai mult decat este in stare sa aprecieze. O femeie are standarde (pe care le respecta) si nu asteptari.

O fata foloseste frumusetea ei fizica ca moneda de schimb si baza de valoare. Ea poate fi atat de obisnuita de a se folosi de sentimentele provocate de aspectul si sexualitatea sa, incat se foloseste de aceasta “arma” pentru a obtine orice isi doreste. O femeie stie ca adevarata “arma” se ascunde in spatele aspectului fizic. O femeie se foloseste de inteligenta, integritate si umanitate pentru a-si atinge scopurile.

O fata foloseste un barbat ca pe un card de credit. O femeie isi doreste si, face tot posibilul, sa fie independenta din punct de vedere financiar. Si, daca se intampla sa se indragosteasca de un barbat mai puternic din acest punct de vedere, vede acest lucru ca pe un bonus si nu ca pe o victorie.

O fata va privi lumea ca pe o “jungla”. Va intra in competitie cu oricine si se va folosi de orice pentru a-si atinge scopurile, sau pentru a “cuceri” barbatul dorit. O femeie le va ajuta pe celelalte femei. Ea va stii ca exista suficiente resurse in jur si suficienti barbati pe planeta si ca nu trebuie sa “inlature” pe nimeni pentru a obtine ce isi doreste.

O fata nu poate fi “deranjata” cu nimic ce tine de ingrijirea casei si este foarte mandra de faptul ca nu stie sa gateasca sau sa faca curatenie. O femeie stie ca a face aceste lucruri nu este o datorie, dar intelege ca aceasta este modalitatea de a avea grija de ea si de familia ei, bineinteles, la egalitate cu partenerul sau.

“O fata vrea atentie, o femeie vrea respect. O fata vrea sa fie adorata de toata lumea, o femeie vrea sa fie adorata de un singur barbat!”

La fel ca si in cazul diferentei dintre baieti si barbati, diferentele dintre o fata si o femeie pot fi greu de observat si pot necesita mai mult timp pentru a fi complet vizibile. Cu toate acestea, unul dintre cele mai rapide “filtre” este, la fel ca si in cazul barbatilor, urmatorul:

O fata se joaca. O femeie, niciodata!
Afla mai multe pe: www.csid.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Alertă în România! Raed Arafat a fost amenințat cu moartea: „M-am obișnuit”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri