Femeile trecute de 40 de ani iubesc sexul... dar nu cu soţii lor


Dacă ne gândim la scenariul clasic al inselatului din urmă cu ceva ani, imaginea care ne vine în minte este a unei femei care descoperă ruj pe cămaşă soţului în timp ce se pregăteşte să spele rufele. Plânsete din partea ei, ochii în podea din partea lui. Divorţul vine sau nu vine, în funcţie de numărul de copii al cuplului şi de posibilităţile ei financiare. Poate spune cineva în ziua de azi, cu mâna pe inima, că mai crede în naivitatea şi inocenţa femeilor?

Nu prea. Iar asta pentru că ştim cu toţii în grupul de prieteni măcar un cuplu în care ea este cea care calcă strâmb. Iar dacă experienţă personală nu este un argument, studiile demonstrează că în ultimii 10 ani numărul femeilor care îşi înşală soţul a crescut permanent.

Momentan, cifrele sunt asemănătoare: conduc în continuare bărbaţii, dar la diferenţa mică şi, cine ştie, poate că nu pentru mult timp.

Ce le face pe femei să îşi însele partenerul de viaţă? Şi, mai ales, de ce sunt mai înclinate să facă asta între 40 şi 50 de ani?

1. Au o încredere mai mare. Femeile trecute de 40 de ani nu mai sunt atât de nesigure în ceea ce priveşte corpul lor, slujba sau chiar în ceea ce le priveşte. Se cunosc şi se simt bine în pielea lor. Multe au un job care le permite să aibă o identitate aparte de rolul lor de mama şi soţie.

Faptul că lucrează în afară casei le oferă mai multe oportunităţi de a cunoaşte bărbaţi faţă de cele care lucrează de acasă ori sunt casnice.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri