Femeile prefera un penis gros! Vezi care sunt adevaratele motive


Barbatii care cred ca femeile prefera un penis mare au partial dreptate. Acestea prefera un penis mai degraba gros decat lung, pentru ca le provoca o placere mai mare la nivel vaginal.

Un penis mai gros va putea acoperi o zona de frecare mai mare si va aplica o presiune crescuta asupra peretilor vaginali. Acestia sunt incarcati cu nervi tactilosensibili, asa ca prezenta unui penis mai gros va aplifica placerea simtita de partenera.

Si orgasmul clitoridian poate fi influentat de dimensiunea penisului. Clitorisul nu este doar ceea se ce vede la exterior. "Corpul" clitorisului, care este conectat cu glandul, este aproape la fel de lung ca si prima articulatie a degetului tau mare. Mai exista si doi bulbi care se extind in afara corpului, cate una pe fiecare parte a cavitatii vaginale si sunt compuse din tesut erectil. Este evident faptul ca un penis gros va crea mai multa stimulare a acestor bulbi.

Un penis gros poate ajuta si la creearea unui orgasm clitoridian, pentru ca in timpul penetrarii labia interioara se intinde, din cauza tensiunii de penetrare. Din moment ce acestea se leaga de un capison al clitorisului, miscarile lor fac acest acoperis sa alunece in sus si in jos peste clitoris.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar o nouă celebritate se va alătura competiției

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri