Femeile care au mai multi prieteni barbati fac mai mult sex! Iata explicatia specialistilor


Femeile care au mai multi prieteni barbati fac mai mult sex! Iata explicatia specialistilor

Potrivit unui studiu publicat in The Journal of Comparative Psychology, femeile care au mai multi prieteni barbati decat femei sau care lucreaza cu reprezentantii sexului puternic fac mai mult sex.

Explicatia este simpla! Barbatii sunt niste vanatori si le place competia! Cu toate ca nu mai traim in vremurile in care masculii se luptau pentru a cuceri o femeie si erau competitivi, barbatii simt amenintarea "spermei" si se luota pentru suprematie. Psihologii vorbesc despre o concurenta la nivelul subconstientului. Daca partenera lor lucreaza sau are o activitate intr-un mediu cu mai multi barbati, ei se simt amenintati de barbatia celorlalti. In plus, foarte multi cred ca ceilalti barbati se simt atrasi de partenera lor. Iar asta ii face sa-si doreasca femeia si mai mult si sa faca sex cu ea.

Conform oamenilor de stiinta, acest comportament s-a observat si la animale. Masculii au o dorinta mai mare de a face sex cu partenerele atunci cand le vad cum interactioneaza, nu neaparat sexual, cu alti masculi. Simpla lor prezenta ii face sa si-o doreasca mai mult.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri