Faci sex în somn? Relaţia ta poate să fie în pericol fără că tu să ai habar de ce


Pentru mulţi oameni, somnul este una dintre cele mai mari plăceri ale vieţîi. Sexsomnia sau "sleep sex" este o tulburare a somnului, în urmă căreia unii oameni fac sex fără să-şi dea seama, în timp ce dorm.

Se întâmplă la fel că şi în cazul somnambulilor: de cele mai multe ori, bolnavii nu-şi mai aduc aminte nimic din ceea ce s-a întîmplat noaptea. Ei cer foarte târziu ajutorul unui specialist, pentru că nu ştiu că această poate fi o boală.

Potrivit FOX News, aceste tulburări îi afectează în special pe oamenii sănătoşi din punct de vedere psihic.

Potrivit lui Carlos Schenck, psihiatru în cadrul Minnesota Regional Sleep Disorders Center, care împreună cu colegii săi a studiat tulburările de comportament ale oamenilor, în timpul somnului la om se poate "trezi" orice fel de instinct primar. Sub influenţă acestuia, omul poate comite cele mai neaşteptate acţiuni.

Psihiatrii de la Minnesota Regional Sleep Disorders Center au analizat rezultatele unui sondaj desfăşurat pe Internet, la care au luat parte 219 persoane.

După cum au descoperit cercetătorii, 92 % dintre persoanele intervievate au cunoscut în repetate rânduri aşa-zise episoade de "sexsomnie".

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri