Expresii sexuale obraznice pe care trebuie sa le stii


Esti sigur ca stii cele mai obraznice expresii sexuale? Testeaza-ti cunostintele mai jos!

Snowballing

Snowballingul este o expresie care descrie felatia ce se termina cu ejacularea in gura femeii. Dupa care ea tine sperma in gura si o da barbatului prin sarut. Daca nu ai mai auzit de aceasta expresie inainte, acum stii ce inseamna si daca sa fii incantata sau nu de idee in cazul in care partenerul iti sugereaza asa ceva...

Felching


Felching este similar cu snowballing, dar in loc de transmiterea mai departe, aceasta include sugerea spermei din locul in care a fost ejaculata (vagin, anus etc.).

Dirty Sanchez

Dirty Sanchez necesita un nivel ridicat de toleranta la moduri diferite de excitare sexuala, deoarece semnifica un act destul de neobisnuit. Dirty Sanchez sunt mustati realizate cu degetul din materii facale in timpul sau dupa actul sexual anal.

Cream Pie

Asa-numita Cream Pie este un gen pornografic de sine statator. Cream Pie descrie un act in care barbatul ejaculeaza material seminal in vagin sau anus fara prezervativ, dupa care priveste cum sperma se scurge in afara. Daisy Chain

Daisy Chain face pe multi sa isi aminteasca de lantisoarele pe care le faceau din margarete in copilarie. Ei bine, expresia are si un sens complet diferite. E tot un lant, dar realizat din persoane care primesc si ofera placere orala in acelasi timp. Persoana A satisface oral persoana B, persoana B satisface oral persoana C si tot asa. Lantul poate fi complet sau nu si pot fi implicate persoane heterosexuale sau homosexuale.

Prince Albert


Prince Albert este o expresie pentru un piercing special pentru penis, de obicei efectuat pentru a spori placerea sexuala pentru persoana care are piercingul, dar si pentru partener. In 1970, artistul in piercinguri Dough Malloy a sustinut ca Printul Albert purta un piercing pe penis care ii tinea tinea pentru a preveni aparitia unui miros neplacut. Ipotezele lui Malloy au fost respinse, dar expresia Prince Albert a devenit o parte a terminologiei sexuale.

Queef

Queef descrie fluxul de aer care iese din vagin si suna similar cu parturile. Acest lucru se intampla destul de des atunci cand actul sexual este mai pasional deoarece penisul impinge aer in vagin, care este fortat apoi sa iasa afara.

Sursa: www.sexgen.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri