„Am ajuns să nu mă mai mire nimic!" Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare


Mama Geta este o femeie foarte apreciată, atât în mediul online, cât și în viața reală. A reușit să le dea o educație exemplară celor 4 copii ai ei și să primească respectul multora. În urmă cu puțin timp, ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj foarte sincer, unde a spus lucrurilor pe nume.


In articol:

Fanii au fost puși pe gânduri, după ce mama Geta a transmis acest mesaj în mediul online. Iată ce a avut de spus femeia!

Citeste si: ,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

Ce a declarat mama lui Culiță Sterp pe rețelele de socializare

Mama Geta este o femeie apreciată, iar cea mai mare calitate a ta este sinceritatea, pe lângă modestie și bun simț. Femeia a spus lucrurilor pe nume și le-a mărturisit persoanelor care o urmăresc un mesaj, care i-a surprins pe internauți.

Ea a spus că a văzut, a simțit și a trecut prin atâtea lucruri grele, încât a ajuns să nu o mai mire nimic.

„Am văzut, am simțit și am trecut prin atâtea lucruri grele, încât am ajuns să nu mă mai mire nimic! Toată lumea se preface că e fericită, iar eu mă prefac că-i cred!", a fost mesajul postat de mama Geta, pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare

Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Instagram]

 

Mama Geta este un exemplu pentru copiii săi

Mama Geta a trecut prin multe greutăți, iar viața a pus-o la încercare de multe ori, dar cu toate astea niciodată nu s-a dat bătută și a reușit să treacă peste orice moment.

Ea a povestit că în momentul în care era însărcinată cu Getuța în două luni, tatăl ei a fost arestat la Poarta Albă, la Constanța, iar ea a stat toată vara cu copiii mici, Ileana și Culiță.

"Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță...Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an și jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei că nu aveam cu cine. N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei”, a spus mama Geta.

Citeste si: Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

Mama lui Culiță Sterp a mai declarat că îi era foarte dor de soțul ei și îi scria scrisori. Femeia a spus că i-a iertat orice, dar din partea lui nu s-a putut.

,,Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi...dar ce credeți că s-a întâmplat cu acele scrisori? Când s-a întors de acolo, mi-a dat foc și la scrisori, că poate acum citeam una dintre ele. Și ele au avut soarta costumului. Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită...atunci sper că îi era dor de mine, nu ca acum. Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia. Atunci te-a văzut prima dată, de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el. Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui..el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu.", a povestit mama Geta în cadrul unui vlog, postat pe canalul de Youtube al fiicei sale.

Citeste si: Mama Geta, mesaj pentru hoții care au furat banii familiei: „Să ferească Dumnezeu”

Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare

Mama Geta, mesaj sincer pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Nu știu dacă mă pot abține”. Mama Geta, în lacrimi, după ce a văzut-o pe Geta plângând. Ce dezvăluiri a făcut sora lui Culiță Sterp

,,La el a fost papagal”. Philip de la Puterea Dragostei, replici dure la adresa lui Iancu Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri