Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”

Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”
Este Mariana Moculescu împăcată cu ea? Lucrurile pe care le-a făcut în viață și de care este recunoscătoare. “Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe Pământ.”

Mariana Moculescu a vorbit despre iertarea și împăcarea cu propria persoană. Lucrurile pe care le consideră importante în viață.

Mariana Moculescu, fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu, a trecut prin multe încercări ale vieții și momente grele care, tot din spusele ei de-a lungul timpului, au reușit să o întărească și să o facă omul care este astăzi. Divorțată de mai bine de 20 de ani de cunoscutul soț, pare că niciodată discuțiile nu au luat sfârșit, iar aceasta a făcut de mai multe ori declarații despre cum a fost viața ei atât în mariaj, cât și în afara lui.

Motivul pentru care Mariana Moculescu este împăcată cu ea

Citește și: Mariana Moculescu, despre momentul de rebeliune din adolescența ei. Prin ce problemă a trecut vedeta? „A spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști.”

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, realizată de Mihai Ghiță, Mariana Moculescu a vorbit despre lucruri care păreau a fi neștiute până acum și a făcut declarații cutremurătoare despre viața ei care a stat departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, întrebată dacă este împăcată cu ea, vedeta a spus că este mulțumită pentru faptul că îl are pe Dumnezeu alături de ea și că o iubește de fiecare dată. Tot El este cel care a plătit pentru toate greșelile ei, trecute sau viitoare și are o certitudine și o siguranță în puterea divină. Același lucru l-a făcut și fiica ei în momentul în care s-a botezat și speră că Dumnezeu îi va purta de grijă toată viața.
Cel mai important lucru pe care l-a făcut pe pământ, din spusele ei, a fost momentul în care și-a încredințat viața în mâinile Mântuitorului și s-a lăsat de fiecare dată în grija Lui. Se poate declara împăcată cu ea, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar toate experiențele din trecutul ei au făcut-o să fie omul de azi. 

“Sunt împăcată pentru că îl am pe Domnul Iisus care știu că mă iubește și m-a pus deoparte.

Sunt împăcată pentru faptul că a plătit el pentru toate greșelile mele trecute, prezente și viitoare. Am această certitudine și am această siguranță. Același lucru a făcut și ea (nr. fiica). S-a botezat și ea și sper că îi va purta Dumnezeu de grijă toată viața ei. Consider cel mai important lucru pe care l-am făcut pe pământ, pe lângă faptul că am născut-o pe ea, faptul că mi-am predat viața în mâinile Mântuitorului.
Eu sunt un copil de Dumnezeu!”,
a spus Mariana Moculescu.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies