Ea este românca sechestrată, bătută şi violată timp de zece ani de un italian! Mihaela a povestit, în lacrimi, ororile prin care a trecut: "Eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. Mi-a spus că de la el plec doar


"El, tot timpul cât am fost însărcinată, nu a făcut altceva decât să îmi repete că dacă voi îndrăzni să spun ceva la spital, nu voi mai ieşi vie de acolo. Nu-l interesa nimic de copil, ce s-ar putea întampla cu el, îmi repeta mereu, aşa cum a făcut-o de când am intrat în casa lui, că eu de la el plec doar moartă. De frică nu am spus nimănui, nimic, chiar dacă eram întrebată de medici şi asistente dacă am nevoie de ceva anume. El deja le spusese că eu fiind româncă nu vorbesc italiana şi nici nu o înţeleg, deci vorbea el pentru mine", a declarat Mihaela pentru Canale 5.

Românca sechestrată timp de 10 ani a povestit la emisiunea Pomeriggio Cinque mai multe episoade de violenţă extremă şi abuzuri de neimaginat la care a fost supusă de italian.

 

"Prima dată m-a cusut când am încercat să fug şi aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan.

A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri. Când m-a lovit cu ciocanul eram în maşină, el a luat ciocanul şi a început să mă lovească ba chiar îl învăţa şi pe copil să o facă, mă loveau amândoi în acelaşi timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac şi fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie", a povestit cu ochii în lacrimi românca.

 

Citeşte continuarea şocantă pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

O cunoscută prezentatoare s-a sinucis imediat după ce a ieşit din emisiune. Ce au descoperit legiştii în sângele ei

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

5 secrete pentru a pastra florile mai multa vreme

Vine un frig năprasnic! Anunţ îngrijorător de la meteorologi

Oana Lis, lacrimi amare de sărbători! "Nu mai e pe acest pământ"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri