Ea e femeia cu cel mai larg vagin din lume! Toti au crezut ca este o adevarata gaura neagra

Ea este femeia cu cel mai mare vagin din lume, iar recordul ei nu a fost doborat de nimeni. Organele tinerei au inceput sa creasca odata cu inaintarea in varsta.

Cel mai mare vagin din lume a apartinut unei femei uriase, pe nume Anna Swan, care a trait intre anii 1846-1888 in Scotia. Dezvoltarea Annei a fost atat de rapida, incat la aniversarea de 4 ani avea inaltimea de 137 cm, la 6 ani, 157,48 cm, la 11 ani, 185 cm si 91 de kilograme, ajungand ca la varsta de 18 ani sa masoare nu mai putin de 227 cm. VEZI FOTOGRAFIA IN GALERIA FOTO.

In anul 1879, Anna a stat in travaliu timp de 36 de ore. Medicii s-au chinuit sa ii scoata din burta copilul urias. In cele din urma copilul a venit pe lume, insa a supravietuit numai 11 ore. A fost cel mai mare nou nascut, avand 10,8 kilograme si mai bine de 71 centimetri, iar labele picioruselor masurau nu mai putin de 152 mm. Craniul copilului a masurat aproximativ 48 de centimentri in cicumferinta, deci se poate calcula ca dilatatia Annei trebui sa fi avut mai bine de 15 centimetri.

Asa s-a ajuns ca Anna Swan sa fie detinatoarea recordului pentru cel mai larg vagin din lume.

Sursa

viewscnt

Pentru tine

Parteneri