Ea e femeia cu cel mai larg vagin din lume! Toti au crezut ca este o adevarata gaura neagra


Ea este femeia cu cel mai mare vagin din lume, iar recordul ei nu a fost doborat de nimeni. Organele tinerei au inceput sa creasca odata cu inaintarea in varsta.

Cel mai mare vagin din lume a apartinut unei femei uriase, pe nume Anna Swan, care a trait intre anii 1846-1888 in Scotia. Dezvoltarea Annei a fost atat de rapida, incat la aniversarea de 4 ani avea inaltimea de 137 cm, la 6 ani, 157,48 cm, la 11 ani, 185 cm si 91 de kilograme, ajungand ca la varsta de 18 ani sa masoare nu mai putin de 227 cm. VEZI FOTOGRAFIA IN GALERIA FOTO.

In anul 1879, Anna a stat in travaliu timp de 36 de ore. Medicii s-au chinuit sa ii scoata din burta copilul urias. In cele din urma copilul a venit pe lume, insa a supravietuit numai 11 ore. A fost cel mai mare nou nascut, avand 10,8 kilograme si mai bine de 71 centimetri, iar labele picioruselor masurau nu mai putin de 152 mm. Craniul copilului a masurat aproximativ 48 de centimentri in cicumferinta, deci se poate calcula ca dilatatia Annei trebui sa fi avut mai bine de 15 centimetri.

Asa s-a ajuns ca Anna Swan sa fie detinatoarea recordului pentru cel mai larg vagin din lume.

Sursa

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Așa prepari cele mai bune PÂRJOALE de POST

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri