„După ce aproape ai distrus o viață în trafic...” Cum a reacționat Mihai Morar, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată


Mihai Morar a avut o reacție aspră, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată. Ce a transmis acesta pe rețelele de socializare!


In articol:

Pe data de 23 noiembrie, miercuri, Culiță Sterp a fost prezent în fața instanței pentru a se judeca contestația procurorilor la decizia de punere în libertate a cântărețului, după ce în urmă cu câteva zile a provocat accidentul rutier care a avut loc la Cluj-Napoca.

Citește și: „Dragostea aia mare.” Ce i-a transmis Culiță Sterp iubitei sale, Daniela

Cum a reacționat Mihai Morar, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

În momentul în care a ieșit din sala de judecată, Culiță Sterp era cu zâmbetul până la urechi și a început să umilească un jurnalist.

După ce imaginile cu el au devenit virale, Mihai Morar a avut o reacție destul de dură, în ceea ce îl privește pe artist.

În momentul în care a ieșit din sala de judecată, Culiță Sterp a fost așteptat de către mai mulți jurnaliști și a fost întrebat de ce a plecat de la locul accidentului și ce substanțe a consumat, iar reacția lui a fost una total neașteptată.

Artistul l-a întrebat pe unul dintre jurnaliști dacă nevasta lui mai întreabă de el, dar nu înainte de-ai atrage atenția că îl calcă pe adiași.

După ce a văzut atitudinea pe care Culiță Sterp a avut-o în fața jurnaliștilor, Mihai Morar a transmis un mesaj pe Instagram și susține că reacția artistului este definiția perfectă pentru „neam prost”.

„După ce aproape ai distrus o viață în trafic, băut și sub influența drogurilor la volan (conf. hotnews.ro), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovat agresiv "NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?"- iată definiția perfectă pentru "NEAM PROST"", a scris Mihai Morar pe Instagram.

cum a reacționat Mihai Morar, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

cum a reacționat Mihai Morar, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Este de datoria lui să vină să vă explice.” Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

Culiță Sterp a avut un accident rutier, în urmă cu o săptămână

În urmă cu o săptămână, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

În acele momente, artistul era sub influența băuturilor alcoolice, iar după un set de analize, s-a dovedit că era și sub influența unor substanțe psihoactive.

 Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore și apoi eliberat sub control judiciar, iar marți, autoritățile au menționat că au extins urmărirea penală în cazul artistului pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

cum a reacționat Mihai Morar, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

cum a reacționat Mihai Morar, după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Oamenii urăsc.” Ce mesaj a transmis mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“A fost un drum lung.” Daniela Iliescu, veste importantă pentru fani. Ce a anunțat iubita lui Culiță Sterp

„Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele!”. Care au fost primele declarații ale lui Culiță Sterp, după accidentul provocat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri