După ce a divorțat de soțul său, Oana Roman a oferit declarații uluitoare. „Nu mai vorbesc nici cu sora și nici cu tatăl meu...”


Acum nu foarte mult timp, Oana Roman a divorțat de soțul său și tatăl copiilor ei, Marius Elisei. Mai mult decât atât, aceasta nu mai are relații cu membrii familiei sale.

După divorțul de Marius Elisei, soțul ei și tatăl fiicelor sale, Oana Roman pare că trăiește o adevărată dramă pe plan familial. Acum, vedeta nu mai vorbește nici cu tatăl, nici cu sora sa, după o ceartă imensă. Oana Roman susține că ea și sora ei, Catinca Roman, nu și-au mai vorbit deloc, după o ceartă pe care au avut-o în legătură cu mama lor.

Citeste si: Marius Elisei, cu ochii în lacrimi la TV după separarea de Oana Roman: „Cer scuze...”

Citeste si: Marius Elisei, cu ochii în lacrimi la TV după separarea de Oana Roman: „Cer scuze...”

 

Motivul pentru care Oana și sora sa, Catinca, nu mai vorbesc, este de-a dreptul șocant!

Pentru o publicație autohtonă, Oana Roman a povestit că ea și sora sa nici măcar nu au avut o ceartă propriu-zisă, ci doar nu și-au mai vorbit. Totul a pornit de la faptul că mama celor două avea nevoie de un domiciliu pe care Oana Roman s-a oferit să i-l pună la dispoziție, iar sora sa nici măcar nu s-a clintit să ofere o mână de ajutor în această situație complicată. "Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea şi că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute şi, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj" a declarat Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei! Primele declarații: "Lucrurile nu mai funcționează"

Tatăl Oanei Roman, Petre Roman, s-a depărtat de familie până au ajuns în punctul în care nu-și mai vorbesc

Oana Roman nu mai vorbește cu sora sa, Catinca și nici cu tatăl ei

Dacă divorțul de Marius Elisei și ruptura produsă între Oana și Catinca nu îi aduceau vedete supărări destule, iată că aceasta nu păstrează legătura nici cu tatăl său, fostul premier Petre Roman. Oana a explicat că tatăl său este, de fapt, cel care s-a detașat de membrii familiei sale, fără să le dea acestora vreun motiv. "Relaţia cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înţeleg că aşa a gândit el să facă. Nu ştiu dacă a făcut-o din proprie iniţiativă sau forţat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile şi să simt că am un tată în viaţă şi lângă mine, parte din viaţa mea şi a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an şi, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil şi pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea şi pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viaţa lui," relata Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dieta minune. Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri