Drogată, bătută până a avortat şi obligată să se prostitueze... din dragoste! Roxana şi-a povestit viaţa de coşmar în ancheta DIICOT


Iubire, un apartament şi un copil erau promisiunile pe care proxeneţii „Casanova” le făceau unor tinere atunci când le propuneau să se prostitueze. În schimb, fetele primeau ameninţări, bătaie şi droguri. Detaliile apar într-o anchetă a procurorilor DIICOT care a vizat una dintre cele mai agresive reţele de trafic de persoane din România.

Mai multe tinere române au fost bătute cu sălbăticie sau drogate de către proxeneţi şi forţate să se prostitueze în Marea Britanie, Germania, Olanda sau Irlanda. Printre victimele interlopilor sunt şi fete minore, o parte dintre acestea provenind din centre de plasament, din mediile defavorizate, din familii cu venituri mici sau destrămate.

Detaliile cutremurătoare apar în ancheta procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), din iulie 2017.

Prostituate din dragoste

Anchetatorii au arătat că fetele erau atrase de stilul de viaţă opulent al membrilor grupării şi erau racolate prin metoda „lover boy” încă din perioada minoratului. Tinerele erau seduse şi li se promitea că banii obţinuţi din practicarea prostituţiei vor fi investiţi în case şi maşini pe care le vor avea împreună cu partenerii lor de viaţă, membri ai acestei grupări.

„Să moară copiii mei dacă te mai las, dacă nu ne luăm amândoi un apartament, dacă facem bani şi nu stăm acoloşa. Ascultă pe iubirea ta. Să moară copiii tăi dacă eu te las vreodată în viaţa ta, de nu ne-om lua apartament, dacă mai venim în ţară, să ne luăm apartament şi stăm acolo liniştiţi”.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri