Drama cutremuratoare care a marcat-o pe Corina Danila! Vedeta a dezvaluit: “Imediat dupa ce bunicul a inchis ochii, ea a paralizat, a cazut la pat si s-a tot chinuit!”

Corina Danila a avut o relatie speciala cu bunicii sai, pe care i-a vazut suferind.
 
Vedeta TV Corina Danila a povestit despre suferintele bunicilor sai. Corina Danila a rememorat perioada copilariei si vacantele pe care le petrecea la tara, in casa bunicilor sai din partea mamei sale.
 
“In partea din fata a casei era o gradina cu un drumeag pe langa care vegheau visini si ciresi. si tot aici exista un mar care nu facea decat maximum doua mere, dar erau gigantice. Acela era marul bunicului, fiindca el il plantase”, a marturisit Corina intr-un interviu din Formula AS.
 
Cand avea 11 ani, Corina a a fost marcata de disparitia bunicului, dar si de suferinta bunicii sale, care a paralizat de suparare. “Si dupa ce a murit bunicul, in1983, copacul acela s-a uscat si s-a despicat in doua. Iata un alt semn! Si asemeni marului, s-a uscat si bunica mea, doar ca suferinta ei a fost ingrozitor de lunga. Imediat dupa ce bunicul a inchis ochii, ea a paralizat, a cazut la pat si s-a tot chinuit pana pe 2 noiembrie 1994”, a dezvaluit vedeta TV.
 
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri