Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București


Bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual), a murit în urmă cu câteva zile. Femeia era un cunoscut artist plastic din România.

 

Pictorița Elena Cârstea, propriater al Galeriei 15 din București, a murit la 87 de ani. Femeia era și bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual). ”Un artist autodidact, mamă a 4 copii, a muncit din greu, alături de soțul ei la ferma pe care o dețineau în Leordeni, Argeș. În tinerețe, a lucrat ca profesoară. Elena Cârstea s-a născut în 1932, în București”, se arată pe site-ul galeriei de artă pe care aceasta o deținea.

Simona: ”Ea m-a crescut”

”A fost bunica mea, cea care m-a crescut. Nu îmi vine să cred că n-o s-o mai văd niciodată. A fost toată viața o doamnă, nu și-a arătat nici un moment vârsta. Îi datorez multe bunicii, inclusiv faptul că m-a învățat să pictez. A fost o persoană discretă, nu-i plăcea foarte mult să apară. Acum, mătușa mea are grijă de galerie. Anul ăsta este foarte prost pentru mine, am primit doar vești rele”, a declarat Simona pentru WOWbiz.ro.

 

În urmă cu câteva săptămâni a murit și fostul iubit al Simonei, Nicu Maharu. Vedeta a refuzat însă să vorbească despre acest eveniment, din respect pentru familia bărbatului. Cei doi s-au despărțit cu mai bine de 6 ani în urmă și nu au mai păstrat legătura.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce i-ar fi zis Gheorghe Dincă soției sale în momentul perchezițiilor: „Toți copiii...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri