Doliu în lumea filmului! Denise Nickerson, actrița celebră din Willy Wonka & the Chocolate Factory, a murit!


Denise Nickerson, actrița celebră din Willy Wonka & the Chocolate Factory, a murit

Denise Nickerson, care în copilărie a interpretat rolul Violet în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit la 62 de ani, iar familia acesteia continuă să strângă bani pentru a-i îndeplini ultima dorinţă, arată Hollywood Reporter.

Nickerson a murit marţi noapte, după ce familia a fost de acord să decupleze aparatura medicală care o ţinea în viaţă în urma unui atac cerebral. ”Au strâns echipamentul. Nu o mai ajuta. O făcea doar să se simtă mai rău”, a scris familia pe Facebook. ”Îi spunem că e în regulă să renunţe”.

Citeste si: Ce produce la fel de multă plăcere ca un act sexual. O poți face și la birou!

Fosta actriţă suferise un atac şi în 2018 iar familia ţinea legătura cu fanii ei pe reţeaua socială.

Născută în 1957, la New York, Nickerson s-a remarcat jucând rorile Amy Jennings şi Nora Collins în serialul ”Dark Shadows”, difuzat de ABC în perioada 1968-70.

A jucat rolul lui Violet Beauregarde, când avea 13 ani, în pelicula ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, alături de Gene Wilder. “Am avut mult noroc să fiu aleasă să fac parte dintr-o poveste care aduce zâmbetul pe atâtea chipuri”, a spus Nickerson în 2016.

Citeste si: Actorul Damian Crâșmaru a murit la vârsta de 88 de ani

Actriţa şi-a încheiat cariera în 1978, după ce a apărut şi în ”The Electric Company”, ”Search for Tomorrow” şi ”Zero to Sixty”. Fondul deschis de familie pentru a strânge bani destinaţi tratamentului actriţei este încă deschis cu scopul de a îndeplini ultima dorinţă pe care a avut-o Denise Nickerson, transformarea cenuşii actriţei într-o lucrare de artă din sticlă.

Citeste si: Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hide from Homepage
Parteneri