Dispute uriase intre fani dupa concursul Exatlon de aseara: "Concursul reincepe! Tavalug va dam"

Sambata seara, proba pentru mancare a fost castigata de la Razboinici, in competitia de la Exatlon.


Dupa o competitie stransa, Razboinicii au castigat in fata Faimosilor si s-au bucurat nu doar de o masa copioasa (mini snitele de pui, chipsuri, briosa cu ciocolata si limonada), dar si o surpriza!

Echipa castigatoare s-a relaxat pe muzica romaneasca, lucru ce le-a lipsit in ultimele 2 luni, concurentii fiind privati de tehnologie in Republica Dominicana."Sincer, dansam dar cu gandul la mancare. Am vrut sa facem intai o hora si apoi sa mancam.", a spus Ionut.

Pe retelele de socializare, fanii au inceput sa se certe:

"Meciurile la general sunt 18 pentru Faimoşi şi 18 pentru Războinici, putem spune că într-un fel concursul reîncepe, staţi pe loc fanii Războinicilor, faceţi atât tam-tam fiindcă a câştigat echipa voastră, dar când câştigă echipa noastră, cea a #Faimoşilor, noi suntem eleganţi şi nu ne batem joc de adversar, aici zic de fani. O să vedeţi diseară ce încleştare a metalelor veţi lua de la #Faimoşi, tăvălug vă dăm", a scris un fan.

"DA.... SUNTEŢI ””EXAGERAT DE ELEGANŢI IN JIGNIRI””!! CINE O FACE PE ...MARIANA....””MAMAIE”” OARE???!!! VOI INVIDIOŞII!!! RUŞINE!! BRAVO RĂZBOINICII!! FELICITĂRI SI SUCCES!", i-a raspuns altcineva.

"Sunt cei mai buni RAZBOINICII Giani îsi freaca barba si sta cu capul în jos cind nu cîstiga dar cînd cîstiga rage ca buhaiu", a completat altcineva.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri