Diana Belbita nu mai este preferata fanilor Exatlon: "Belbita mai mult le incurca pe fete. Nu e atenta deloc". Ce alta concurenta de la Faimosi le-a furat inima

Diana Belbita era concurenta de la Exatlon cu cei mai multi fani, in special pe grupurile dedicate concursului fenomen de la Kanal D.

Cu toate acestea, in ultimele zile, Diana Belbita a inceput sa iti dezamageasca fanii, iar acestia au inceput sa se orienteze spre o alta concurenta, despre care spun ca este mult mai buna.

Discutiile s-au aprins pe retelele de socializare.

"Multi o lauda pe Belbita. Dar Larisa ????? E atat de draguta, este educata. E O adevarata luptatoare. De cand e in Republica Dominicana, de cand luptam alaturi de echipa Faimosilor, a devenit si mai puternica si mai tare. A demonstat de nenumarate ori ca merita s-o apreciem. Hai Larisa, tine-o tot ASA, esti BRAVOOOOO.", a inceput discutia un fan.

Au urmat si alte comentarii:

"Da, e o luptatoare, e ea mai tacuta, dar e super fata"

"Imi place de ea şi Anca Surdu
Eu pe Belbita nu o văd aşa specială"

"Sunt de acord cu voi cu toate că susţinătorii au invadat grupul cu pozele Belbiţei, cred că mai multe aprecieri le merită Larisa a demonstrat că este mai bună decât Belbiţa."

"Exact asta vroiam si EU sa spun. Tot grupul e plin cu poze si postari cu Belbita, insa pe Didi Ancuta si Larisa nu prea sunt ....ma rog . .... E superba Larisa"

"Sinceră să fiu Belbiţa mai mult le încurcă pe fete... Nu este atentă deloc ... şi la jocul în Hamac a avut multe dificultăţi...."

Vezi discutia in GALERIA FOTO

Citeste pe pagina 2 povestea trista a Larisei. Tatai ei a murit anul trecut >>>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri