Destrăbălare şi sex în avion! Cum au fost surprinse câteva stewardese


Imaginile cu stewardese care pozează sexy sau întrețin relații sexuale cu piloții au scandalizat opinia publică în urmă cu câţiva ani.

Presa poloneză a făcut publice fotografii cu diverse stewardese, care se dezbracă în timpul zborurilor și-și expun zonele intime, scrie mirror.co.uk. Imaginile, adunate de editorii ziarului Fakt de pe rețelele sociale, înfățișează diverse tinere care lucrau pentru companii aeriene internaționale, în ipostaze sexy, cu sânii și coapsele la vedere.

stewardesa

Citeste si: Erau căsătoriți de peste 30 de ani, când bărbatul din Năvodari a intrat în bucătărie și i-a cerut femeii să îl satisfacă. Aceasta l-a urmat în scurt timp în dormitor, dar ceva cu totul şocant s-a întâmplat în doar câteva minute

Într-una dintre fotografii, o stewardesă din Rusia, ieșită din vizorul pasagerilor, își ridică fusta, pentru a-și dezvălui ciorapii sexy. În altă poză, două însoțitoare de bord din aceeași țară își expun sânii și picioarele, chiar în cabina piloților.

Cea mai șocantă imagine a fost realizată în 2011 și înfățișează o stewardesă a companiei aeriene Cathay Pacific, care îi face sex oral unui pilot. Ambii protagoniști au fost dați afară în urma scandalului, deși pilotul a afirmat că femeia era iubita lui și că nu au fost realizate în timpul zborului. El s-a plâns atunci că fotografiile au fost furate din calculatorul lui și publicate pe Internet.

foto: CEN

Sursa: Click.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri