Despre sex si dragoste. Barbaţii celebri dau răspunsuri fără perdea la 10 intrebări ale femeilor


Exista cateva intrebari aparent simple la care femeile se chinuie sa le afle raspunsul. Intrebari de genul: De ce nu m-a sunat cand mi-a spus ca va suna? Oare ce crede cu adevarat despre mine? Este aceasta relatie buna pentru mine? Va invita sa aflam impreuna cele mai comune dileme dintr-o relatie, luandu-le in ordine descrescatoare iar raspunsul e dat de barbati celebri ...

10. Cum pot face trecerea de la prietenie la o relatie?

Raspuns: Adam Christofer, autor si scriitot de sex pentru Vogue

Seduceti-ne! Nu este dificil. Insa deja aud obiectii: "Cum imi pot da seama daca este cu adevarat interesat de mine?", "Cum ramane cu prietenia?". Daca obisnuiti sa aveti discutii serioase, daca iti face complimente si daca insisita sa iti plateasca consumatia, atunci este interesat. Iar daca vrei cu adevarat o relatie, sa nu te pacalesti cu "Orice ar fi, vom ramane prieteni". Asuma-ti riscul, imbraca-te cu ceva sexy, pana la urma tot barbati suntem.

9. Cum imi pot da seama daca este un fustangiu?

Raspuns: Grub Smith, colaborator permanent al rubricii de sex al revistei Arena.

Pune-ti urmatoarea intrebare: cand ati facut prima data sex a fost cu adevarat obraznic? Spre deosebire de fustangii...baietii draguti nu vor sa duca lucrurile prea departe de la inceput. Al doilea semn: A ramas langa tine dupa ce ati facut sex? Daca ai primit doar 5 minute de imbratisari inainte sa cheme un taxi, e mai bine sa nu iti faci planuri prea mari.

Si ultimul semn: face planuri? Ca de exemplu: "Hai sa mergem la petrecerea amicilor mei vinerea viitoare" sau iti spune ceva romantic dar vag, ca "Ar trebui sa mergem in Maldive intr-o zi"? Daca este asa, atunci se pare ca te considera doar un bun partener de sex, ceea ce poate fi distractiv uneori.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Poza INCREDIBILĂ cu Bianca de la Puterea Dragostei care a creat isterie pe internet! Şi Livian a rămas şocat! "Zici că eşti Loredana Chivu" EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri