EMANUEL PETRE NECATU: Cine este soţul Alexandrei Stan


Vestea căsătoriei Alexandrei Stan cu Emanuel-Petre Necatu a luat prin suprindere pe toată lumea! Cine este misteriosul soţ din viaţa cântăreţei


In articol:

În luna iulie a acestui an, Alexandra Stan a oferit o ştire senzaţională atât pentru showbiz-ului romanesc, cât și pentru public. Artista s-a căsătorit cu Emanuel-Petre Necatu, cel care îi era iubit de câteva luni bune.

Nimeni nu a ştiut de relaţia acesteia, mai ales că o perioadă bună de timp a fost concurentă la show-ul fenomen al supravieţuirii în jungla dominicană, Survivor România.

Cine este Emanuel-Petre Necatu, soţul Alexandrei Stan

Citeste si: Alexandra Stan vrea să fie mămică după nuntă! „Dacă ar fi să aducem un copil pe lume”

cu cine este alexandra stan

Citeste si: Alexandra Stan, căsătorie în mare secret! Artista a îmbrăcat rochia de mireasă

La începutul anului, Alexandra Stan a primit o serie de ameninţări de la un fost iubit de-al ei. Aceasta s-a văzut nevoită de a angaja un bodyguard, pentru a-i asigura protecţia în viaţa de zi cu zi. A apelat la echipa lui Roger Bogdan, supranumit “bodyguard-ul VIP-urilor” şi aşa practic...

s-a apropiat de cel care urma să îi devină soţ, câteva luni mai târziu. Emanuel-Petre Necatu are 35 de ani şi este din Câmpulung Muscel.

Este expert în Arte Strada (n.r. autoapărare pentru stradă) şi a a făcut parte din Federația de Kempo Jujitsu Brazilian BJJ. În prezent, soțul Alexandrei Stan lucrează la Primăria Sectorului 5 din București.

Povestea de dragoste pare a fi ruptă din filmul „ Bodyguard ”, în care rolurile principale sunt jucate de Whitney Houston și Kevin Costner.

Alexandra Stan şi Emanuel-Petre Necatu au început povestea de dragoste cu paşi mici, într-o discreţie totală.

„Normal că știa lucruri despre mine. Mă cunoștea, mă știa puțin și din presă, ca să zic așa. Dar știa lucrurile prin prisma altora, nu le știa direct de la mine, nu-mi auzise povestea din gura mea."

Alexandra Stan şi Emanuel-Petre Necatu s-au căsătorit

Cererea în căsătorie a fost una inedită  şi extrem de romantică. Emanuel s-a aşezat în genunchi, pentru a o cere de soţie, pe nimeni alta decât Alexandra Stan.

Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta! a povestit Alexandra Stan Pentru Viva.

Alexandra Stan a acceptat cererea imediat şi în cel mai scurt timp au început pregătirile pentru căsătorie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

 

Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț. Am spus „Da imediat", a povestit Alexandra Stan.

alexandra stan iubit


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Stan vrea să fie mămică după nuntă! „Dacă ar fi să aducem un copil pe lume”

Adevăr șocant despre trecutul Ginei Pistol! Acum s-a aflat totul

Alexandra Stan, căsătorie în mare secret! Artista a îmbrăcat rochia de mireasă

CITEȘTE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este MARIA SPERANȚA, fiica Adrianei Trandafir. Biografie: data naşterii, copilărie, studii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este Irina FODOR. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri