//DESCOPERĂ// Tehnici si poziții sexuale în perioada menstruației


Descoperă tehnicile și pozițiile sexuale pe care poți miza în perioada menstruației pentru a elimina disconfortul.


In articol:

Ce se întâmplă dacă faci sex în perioada ciclului menstrual
Specialiștii susțin că nu există niciun risc în ceea ce privește relațiile intime în timpul ciclului menstrual, din punct de vedere medical.


Mai mult, se spune că sexul în perioada menstruației poate diminua fluxul abundent și durerile menstruale, datorită orgasmului care are efect analgezic.
Actul sexual poate fi, în același timp, un stimulator pentru buna dispoziție, fapt care reduce hipersensibilitatea din timpul menstruației.

Citeste si: STUDIU Patru tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual

Ce spun specialiștii despre sexul în perioada menstruației

Sexul in timpul menstruației are o serie de beneficii, precum atenuarea crampelor asociate cu ciclul, ușurarea durerilor de cap care pot apărea în această perioadă și un libido crescut.
Deși unele femei sau partenerii lor pot avea reticențe, medicii spun că nu este necesar să se evite activitatea sexuală în timpul ciclului lunar. În plus, există chiar câteva avantaje, cum ar fi atenuarea durerilor menstruale." - spune Raluca Herea Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC.

Citeste si: „Soțul meu este mare amator de fantezii erotice. Ultima dată, mi-a cerut ceva de-a dreptul șocant și eu am acceptat, dar de atunci totul s-a schimbat”

„În timpul ciclului menstrual se știe foarte clar că există o cantitate de sânge care ajunge în cavitatea abdominală.


Este teoria refluxului menstrual care este și una dintre primele teorii implicate în apariția endometriozei.
Trebuie să știm și că, în cărțile mai vechi de ginecologie, se spunea că este interzisă chiar manipularea uterului în timpul menstruației, tocmai pentru că ar favoriza refluxul menstrual.
În timpul contactului sexual însă, datorită substanțelor endorfinice care se descarcă, se poate produce o creștere a contractilității uterine și a scăderii fluxului menstrual.

Apare un echilibru între simpatic și parasimpatic în timpul activității sexuale, dar tot atât de bine determină și un spasm al orificiului intern al cervixului și poate favoriza refluxul menstrual.” -profesor-doctor, Elvira Brătilă, medic primar obstetrică–ginecologie.

pozitii pentru sex in perioada menstruatiei

Citeste si: 4 poziţii sexuale pe care bărbaţii le detestă. Mărturii fără perdea

Cum să te pregătești pentru partida de sex

În această perioadă, una dintre cele mai mari probleme este faptul că se poate murdări lenjeria, de aceea ar fi indicat să așezați pe pat un prosop absorbant sau carpetă dintr-un material rezistent la umezeală.
Specialiștii recomandă folosirea prezervativului, deoarece, în timpul ciclului menstrual, există riscul răspândirii unei infecții cu transmitere sexuală, cum ar fi hepatita sau virusul HIV.

Citeste si: Tehnici de sex pentru avansate! Niciun bărbat nu le poate rezista

De asemenea, femeile care folosesc tampoane interne, trebuie să nu uite acest lucru și să le îndepărteze, deoarece, în caz contrar, acestea pot intra în vagin și astfel, se poate ajunge ulterior la intervenții chirurgicale.
Pentru partida de sex te poți pregăti făcând un duș parfumat înainte, aprinzând câteva lumânărele și asigurându-te că partenerul este de acord să mergeți mai departe chiar dacă tu te afli în acea perioadă a lunii.

sexul in perioada menstruatiei

Citeste si: Cum să ajungi mai repede la orgasm. Trucuri pe care toate femeile trebuie să le știe

Poziții sexuale în perioada menstruației

„Din punct de vedere al sănătății, totul este în regulă, cu condiția ca persoanele în cauză să se simtă confortabil psihic și fizic cu situația”.- declară, Lauren Streicher, medic la Clinica de Obstetrică și Ginecologie de la Universitatea Northwestern.

Când o femeie este sub duș, sângerează mai puțin și astfel se diminuează starea de disconfort.
Poziția misionarului este clasica metodă de a face sex recomandată în perioada ciclului.
O altă variantă ar fi sexul pe laterală, care reduce riscul unui act prea profund.

Citeste si: Cum făceau sex oamenii în urmă cu 4000 de ani. Tehnicile sunt uluitoare


Abonează-te pe

Citește și:

Cum îl cucereşti la prima întâlnire? Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi sare în ajutor! Vezi ce NU trebuie să faci sub nicio formă! EXCLUSIV!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Ce rol pot avea jucăriile sexuale în viața de cuplu?

La ce riscuri te expune abstinenţa sexuală

Care sunt motivele care îi aduc pe bărbați în pragul infidelității

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//DESCOPERĂ// Cine este OANA MARICA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri