CITEȘTE: Cine este TJ MILES. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră


Iată cine este, de fapt, TJ Miles și cum a devenit atât de cunoscut pe TikTok, dar și pe celelalte rețele de socializare.


In articol:

TJ Miles a acceptat provocarea de a intra în competiția Survivor, iar multe persoane au vrut să afle mai multe informații despre el.

Iată cine este este TJ Miles și cum a ajuns cunoscut în showbiz-ul românesc.

Pe numele său real din buletin Miles Jordache, TJ Miles are 33 de ani și este originar din Constanța. Pe când era doar un copil, acesta s-a mutat cu întreaga familie în Toronto în anul 2000, iar în anul 2018 a decis să se întoarcă pe meleagurile românești.

Cine este TJ Miles și ce vârstă are vlogger-ul 

TJ Miles a dezvăluit în cadrul unui interviu că în anul 2013 a avut probleme cu legea, fiind implicat într-un caz federal. La momentul respectiv, mama sa a fost de-a dreptul devastată să afle acest lucru, iar tatăl său bănuia mai demult că fiul său are probleme cu legea. Din cauza problemelor cu legea,  TJ Miles spune că a fost nevoit să stea și la închisoare, dar doar pentru câteva ore, niciodată mai mult de o zi.

TJ Miles varsta

TJ Miles are 33 de ani și este originar din Constanța

[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă TJ Miles (Miles Jordache) în România

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare.

Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer.

E foarte important ca oamenii să înțeleagă despre mine că nu am turnat niciodată pe nimeni. Am fost fidel codului, am plătit pentru greșelile mele, i-am scăpat pe prietenii mei de acuzații, pentru că a fost greșeala mea. Am grijă de oamenii mei, dorm foarte bine noaptea, sunt cel real. Și știi ce? Povestea oricum va ieși la un moment dat la iveală”, a mărturisit TJ Miles pentru vice.com.

În plus, concurentul din concursul de supraviețuire a dezvăluit că își dorește ca oamenii să îl cunoască încetul cu încetul și la timpul potrivit oamenii vor ști mult mai multe lucruri despre el:

„Vreau ca oamenii să mă cunoască cu adevărat. Povestea e poveste, iar istoria e istorie. Scopul meu este în viitor și pe asta mă axez. Îmi voi spune povestea la timpul potrivit”, a mai spus TJ Miles.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, CRBL. Biografie: nume real, data nașterii, vârsta, căsătorie, copil

După ce a revenit în România, Miles și-a deschis o afacere. El deține în prezent un service auto și a devenit cunoscut și în lumea vlogging-ului. De asemenea, TJ Miles este o prezență extrem de cunoscută și pe TikTok, nu doar pe YouTube, unde a strâns aproape 300000 de urmăritori.

Cum a devenit TJ Miles cunoscut în România

Tj miles ocupatie

Cine este TJ Miles

[Sursa foto: Instagram]

TJ Miles este prieten cu Dorian Popa

Un lucru interesant despre el este că, imediat ce a ajuns în România, l-a cunoscut pe Dorian Popa, care i-a fost ca un mentor în lumea vlogging-ului, însă prietenia lor s-a piredut cumva.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

„Îl respect pe Dorian, indiferent ce se întâmplă. E amuzant că, indiferent de ce crede el sau ce spune despre mine, am doar dragoste pentru el. Îi văd evoluția, văd ce a făcut în România și îl aplaud. Dar a venit rândul meu, baby, așa că move over sau fii alături de mine, pentru că voi trece peste toți care îmi stau în cale. E mai bine să fii parte din echipă decât din opoziție când vine vorba de TJ Miles. Sunt ca un tren care merge înainte, înainte, înainte, nu se oprește. Fiecare are șansa să câștige în țara asta dacă este el însuși”, detaliază el.

TJ Miles are o pasiune pentru tatuaje

Cati ani are TJ Miles


Tânărul în vârstă de 33 de ani se remarcă și prin tatuajele pe care le are în partea superioară a corpului. În plus, este mare fan al unei celebre mărci de haine și a dezvăluit în multe dintre filmulețele sale că se îmbracă numai de la acea firmă.


Abonează-te pe

Citește și:

CV: Cine este ADINA HALAS. Ce nume are în buletin, concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CV: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

CITEȘTE: Cine este OTILIA BILIONERA. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Bicarbonatul de sodiu si minunile pe care le face pentru ten

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri