NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui


Descoperă biografia celui mai îndrăgit membru al trupei Carla’s Dreams


In articol:

Grupul modovenesc Carla's Dreams reprezintă un adevărat fenomen muzical al ultimelor timpuri.

Piesele lor au adunat zeci de milioane vizualizări pe Youtube şi au cucerit topurile muzicale din mai multe ţări. Proiectul a fost demarat în anul 2012, iar cei din trupă au reuşit să acapareze publicul, prin ascunderea indentităţii lor. Machiajul dens de camuflaj, pe care l-au adoptat a fost încă o piesă strategică a puzzle-ului, care le-a trasat drumul spre succes. Curiozitatea fanilor a fost şi mai mare, pentru a afla în special, cine este solistul piesei Eroina.

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams

Solistul trupei Carla's Dream

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: NUME REAL: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Până în anul 2016 nimeni nu a putut afla adevărata lor identitate. Machiajul bine creat, a fost adoptat pentru a nu permite a se vedea trăsăturile feţei şi expresiile faciale. Până în acel an, niciun jurnalist nu reuşise să devăluie identitatea solistului.

Cu glugă pe cap, ochelari de soare la ochi şi mănuşi în mâini, solistul trupei, mereu se prezintă în faţa publicului telespectator, sub titulatura de "Sergiu". În diferite interviuri, acesta a specificat că nivelul de secretizare al proiectului este foarte ridicat. În turnee refuzau să se legitimeze la instituții şi se foloseau de numele manager-ului pentru a realiza rezervările la hotel.

Aceste rezervări se făceau în mai multe părţi, în acelaşi timp, tocmai pentru a induce în eroare fanii formaţiei, dar şi presa care îi urmărea la orice pas.

Presa a speculat că sub identitatea lui „Sergiu” se află, de fapt, Andrei Ţăruş. Acesta s-a născut în data de 25 octombrie 1984, în orașul Slobozia, din Republica Moldova şi a studiat la Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte de proiectul Carla’s Dreams, solistul a fost membru al trupei Quadro.

Machiajul îl realizează independent, refuzând serviciile make-up artiştilor, pentru a evita scurgerea de informaţii, în privinţa identităţii lui.

"De un anumit nivel de notorietate, se bucură personajul şi în nici un caz eu... personal. Bucuriile unei vieţi normale, par mai mari şi mai dese, probabil datorită creşterii şi înţelegerii minusurilor pe care le are viaţa publică." spunea artistul intr-un interviu.

O exclusivitate a site-ului Wowbiz.ro conturează faptul că solistul de la Carla’s Dreams este Andrei Ţăruş. Un document de tipul “stat de plată” al instituţiei CREDIDAM (Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi) oferă dovada clară că în dreptul numelui lui Andrei Ţăruş… apare Carla’s Dreams. Artistul este înscris în această asociaţie din anul 2013 şi încasează bani de două ori pe an.

Citeste si: INFORMAȚIE: Cine este RALUKA. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

carla's dreams nume real

Stat de plata - CREDIDAM

[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Cum arată solistul trupei Carla’s Dreams

Citeste si: JOSEPH HADAD: Cine este celebrul chef. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

andrei tarus de la carlas dreams

Solistul Carla's Dreams conform speculațiilor presei

[Sursa foto: life.ru]

În anul 2016 trupa Carla’s Dreams a fost prezentă într-un turneu de presă, la Moscova. Solistul trupei a susţinut mai multe interviuri, posturilor de televiziune, celor de radio, dar şi mai multor publicaţii online.

Ruşii de la life.ru au reuşit să îl identifice, realizându-i o serie de fotografii care îi dezvăluiau adevărata identitate.

„Regulie proiectului Carla’s Dreams sunt destul de dure. Sunt câteva reguli de conduită! Niciun fel de relaţii personale, de ordin erotic pe seama proiectului. Sunt unii care au de gând, sunt alţii care nu au de gând.... Trebuie să faci ceva, trebuie să lucrezi cu zece procente mai mult, decât lucrează cel mai bun acum. Pirateria poţi să o faci şi atunci... download de pe youtube. Lumea din păcate nu înţelege că asta costă, chiar nu insist! Dacă nu ai bani, nu asculta muzica! Suntem mega plictisiţi de make-up în general. Mie mi-ar fi mult mai simplu, să nu fac toate prostiile astea şi mai ales cu toată echipa. Sunt lucruri care sunt foarte greu de transmis într-un limbaj oficial, să spunem aşa.... Sunt texte dure, poate mai dure, nu neapărat lingvistic, dar sunt şi texte care sunt total fake, adică nu sunt făcute pentru a fi comerciale. Noi, în orice caz nu ne-am dezis să facem muzica pe care o ştim, pentru că nu o să aibă niciun fel de impact... Până acum, cred că de două ori, în patru ani am dat explicaţii despre ce am vrut să spunem.”, a declarat artistul.

Cine este şi cum arată fosta soţie a solistului de la Carla’s Dreams

Cine este şi cum arată fosta soţie a a lui andrei tarus

Nelea Motricală, fosta sotie a solistului

[Sursa foto: Facebook]

Nelea Motricală şi Andrei Ţăruş au trăit o frumoasă poveste de dragoste, ce s-a finalizat cu o căsătorie şi o fetiţă. Timpul a trecut şi lucrurile au luat o altă întorsătură… Au ajuns la divorţ. Mariajul lor a durat doar cinci ani, ei căsătorindu-se pe 25 august 2010, în sectorul Rîșcani al municipiului Chişinău.

Nelea Motricală este o femeie de afaceri de succes, care îşi trăieşte viaţa într-un mod discret. A absolvit facultatea de Management şi Business Internaţional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam. A condus o agenţie de management în afaceri, iar actualmente este Director de Marketing la o companie din Chişinău. Din cauza tensiunii dintre cei doi soţi, a împărţirii averii şi a custodiei copilului, divorţul nu s-a putut infaptui la notar. Aceştia au luat calea tribunalului, reprezentaţi de avocaţi. În urma divorţului, fetiţa a rămas în grija mamei. Conform informatiilor de pe Wowbiz.ro, în ziua definitivării divorţului, Nelea Motricală şi Andrei Ţăruş nu au fost prezenţi la tribunal, ci au fost reprezentaţi doar de avocaţi.

Hotărârea de divorţ, eliberată de Judecătoria Chişinău

[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Cine este iubita artistului de la Carla’s Dreams şi cu ce se ocupă

Ce zodie este carlas dreams

Andra Mirona Axentoi

[Sursa foto: Instagram]

După o perioadă de timp, solistul de la Carla’s Dreams a început o relaţie cu Andra Mirona Axentoi. Povestea lor de dragoste a început în luna decembrie a anului 2018. Andra Mirona Axentoi este o tânără apreciată în lumea modei, având zeci de şedinţe foto şi numeroase reclame la activ.


Abonează-te pe

Citește și:

NUME REAL: Cine este THEO ROSE. Biografie: data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este OANA MARICA, zisă BUNESA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

NOUTATE: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri