DESCOPERĂ: Cine este MIMI BRĂNESCU, soțul Mirelei Oprișor (Aspirina) din Las Fierbinți


Vezi mai jos cine este Mimi Brănescu, soțul Aspirinei din Las Fierbinți și cum a devenit cunoscut în țară și în străinătate.


In articol:

Toată lumea o cunoaște pe Mirela Oprișor, frumoasa actriță care o interpretează de an de zile pe Aspirina în serialul „Las Fierbinți”. Aceasta trăiește o poveste de dragoste ca în povești cu unul dintre colegii săi de facultate.

Iată mai jos cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți.

Mirela Oprișor se poate considera o femeie cu adevărat fericită. Îndrăgita actriță are ocazia să lucreze zi de zi cu bărbatul iubit, alături de care o fetiță. Pe Mirela Oprișor o cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți.

Mimi Brănescu, pe numele real Cornel Mihai Brănescu, este un scenarist, dramaturg și actor de film, televiziune, scenă și voce român, căsătorit cu Mirela Oprișor.

Cine este Mimi Brănescu, soțul Mirelei Oprișor

Mimi Brănescu Las Fierbinți

Cu se ocupă Mimi Brănescu

[Sursa foto: Facebook]

Cum s-a întâlnit Mirela Oprișor cu Mimi Brănescu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIRELA OPRIȘOR (Aspirina) din Las Fierbinți

Cei doi s-au întâlnit în facultate, într-un mod mai neobișnuit. Când a dat examen, ea l-a ales pe el pentru a-i asculta monologul.

„Apoi l-am agățat în gangul facultății și i-am zis că el e băiatul căruia i-am zis o poezie la examenul din facultate. Și am băut o cafea împreună. Așa a început totul. Dar cred că nici n-am văzut pe cine am tras la examen, pentru că eu sunt mioapă. Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales.

L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi.
Am avut o poveste de amor după care, că să zic așa, pe românește, i-am dat papucii. Și ne-am reîntâlnit, după opt ani, și cred că ne căsătoream a două zi. Fiecare și-a văzut de viața lui, dacă ne căsătoream atunci era altceva. Ne-am văzut și noi de viața de student, ne-am reîntâlnit și am devenit o familie", a povestit Mirela Oprișor în cadrul podcastului lui Andi Moisescu.

Mimi Brănescu Las Fierbinți

Din 2012, Mimi Brănescu este scenaristul serialului Las Fierbinți. În afară de scenariu, Mimi Brănescu a jucat în mai multe producții, precum „Filantropica”, „Moartea Domnului Lăzărescu”, „Boogie”, „Poziția copilului” și „Marți, după Crăciun”. 

Scenarist Las Fierbinți

Mimi Brănescu este scenaristul serialului Las Fierbinți 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

În 2019, Mimi Brănescu a anunțat că renunță la scenariul pentru serial. Vestea i-a uimit pe fanii serialului, dar și pe colegii săi.

„Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne – și nu sunt vorbe mari – în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra și cu glume. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi. Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul”, a dezvăluit Adrian Văncică pentru paginademedia, la scurt timp după apariția informației.

Și Mihai Bobonete a fost surprins la momentul respectiv de veste și a recunoscut faptul că talentul lui Mimi Brănescu este inegalabil.

„Atât eu, cât și ceilalți care au scris, încercăm să ținem ștacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar și poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriașe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viața pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat niște scenarii fabuloase, scrise de el. Și acum aștept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calitățile lui de actor”.


Abonează-te pe

Citește și:

Toţi o ştiu pe „Aspirina”din „Las Fierbinţi”, dar nimeni nu se aştepta ca EL să fie soţul ei! CINE este şi cum arată alesul inimii Mirelei Oprişor

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CV: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este LILIANA MOCANU, soția lui Firicel din Las Fierbinți

DESCOPERĂ: Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 26 ianuarie 2022. O zodie primește ceea ce merită.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri