PORTRET RADU DUMITRESCU: Cine este și ce vârstă are cheful


Descoperă biografia chef-ului Radu Dumitrescu şi cum s-a apucat de gătit


In articol:

Chef Radu Dumitrescu are vârsta de 48 de ani. Acesta s-a născut la Topalu, pe malul stâng al brațului Ostrov. Până să îşi descopere inclinaţia către arta bucătăriei, Radu Dumitrescu a avut mai mult locuri de muncă.

A lucrat la radio, a fost director de bancă şi ulterior şi-a încercat norocul în Madrid, prin a tunde grădini. Primul loc de muncă în calitatea de bucătar l-a avut în anul 2011, tot în Spania. Experienţa neplăcută a durat o săptămână şi apoi şi-a dat demisia. În cele şapte zile a prăjit doar cartofi şi apoi a fugit mâncând pământul.

Cine este chef Radu Dumitrescu şi cum a arătat copilăria lui

Citeste si: CITEȘTE: Cine este JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

cine este chef radu dumitrescu varsta

Radu Dumitrescu in copilarie

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Chef FOA (Florin Scripcă). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

Radu şi-a petrecut copilăria în două judeţe: Dobrogea şi Buzău. Familia din care provine este una tradiţională, ce i-a lăsat multe amintiri plăcute bucătarului.

Aceste amintiri frumoase, l-au marcat în într-un fel sau altul.

"Da, am trăit într-o familie normală la cap, care mânca duminica la prânz împreună, cu bunicul în capul mesei. Iar la Buzău, unde mi-am petrecut cealaltă parte din copilărie, se întâmpla la fel. Țin minte că era pe vremea lui Ceaușescu și nu se găsea absolut nimic. E cam ca acum, numai că avem mașini străine, știi? Ne strângeam toți la bunica la masă.

Ea făcea socată, împărțea cinci măsline să ajungă la toți, erau ritualuri din astea care m-au marcat. Câți oameni mai mănâncă la prânz, împreună, acum? Foarte puțini. Îmi plac mesele de prânz, mi se par fabuloase. Mâncarea este mai mult decât un combustibil. În jurul unei farfurii de mâncare, în jurul unei mese, se pot întâmpla chestii − nu știu, te însori, divorțezi, faci afaceri. Toate gravitează în jurul mâncării, nu e doar combustibil.” a povestit Radu Dumitrescu într-un interviu.

Cum a început să gătească Chef Radu Dumitrescu

radu dumitrescu biografie

Radu Dumitrescu si mama lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: PORTRET: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Mentor în bucătărie i-a fost Răzvan Exarhu. În anul 2013 s-a angajat la un bistro patronat de un francez zgârcit, conform spuselor lui. După un an de zile afacerea s-a dezvoltat dintr-o dată. De la două mese pe zi, începuseră să aibă clienti în permanenţă. Ulterior a venit propunerea de a prelua restaurantul şi a făcut-o fără să ezite. Despre el însuşi, Radu vorbeşte cu multă modestie. Acesta consideră că este bucătar şi nu... chef. Despre studiile sale, într-un interviu a precizat că nu a terminat nicio facultate, deşi începuse la ASE  si jurnalism.

"De mic mi-au spus ai mei că sunt foarte deștept. Și, cu ideea asta inoculată, am fost la două facultăți în același timp. ASE și jurnalism, o combinație devastatoare, n-au nici o legătură cu ce fac acum, știu. Cu toate astea, n-am terminat niciuna, pentru că m-am plictisit foarte tare. Mi se părea foarte ușor, inutil chiar, învățam înainte cu o zi pentru examene, nu mă stresam. Și, când vedeam ce era în jurul meu, ușor, ușor m-a plictisit și nu am mai mers la cursuri. Ai mei au aflat târziu că n-am mai terminat facultatea. Jurnalismul l-am terminat, dar nu mi-am susținut lucrarea de licență, pe care mi-am făcut-o în două seri." a relatat Radu pentru Cover Stories.

În prezent, Radu Dumitrescu este face parte din juriul MasterChef.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voila Bistro (@radu.dumitrescu)


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI

Ce bărbat celebru este acuzat că a ”fabricat” amantlâcul lui Liviu Dragnea!

PORTRET JOSEPH HADAD: Cine este și ce vârstă are celebrul chef

PORTRET FOA: Cine este și ce vârstă are Florin Scripcă

CITEȘTE: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce Accesorii și Piese Vestimentare Trebuie Excluse din Ținutele Business

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri