De ce nu ai voie sa faci sex de Sfantul Nicolae? Ce se va intampla


Pe 6 decembrie, crestin-ortodocsii il serbeaza pe Sfantul Nicolae, cunoscut si ca Mos Nicolae printre cei mici. Iata ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta.

1. NU FI ZGARCIT

In ziua Sfantului Nicolae este bine sa fii darnic si iubitor cu cei din jurul tau. Zgarcenia nu doar ca este considerata un pacat, dar il manie pe Sfantul saracilor, iar singurul cadou pe care l-ai putea primi la anul ar fi o nuielusa.

2. NU AI VOIE SA TE CERTI SAU CONTRAZICI CU NIMENI


In ziua Sfantului Nicolae, nu este bine sa te certi cu nimeni. Se spune ca persoanele care au chef de scandal in aceasta zi sfanta, vor avea un Craciun nefericit in familie.

3. NU AI VOIE SA SPELI HAINE


Nici de mana si nici folosind masina de spalat. Munca in zi de sarbatoare este considerata o ofensa la adresa sfintilor si a lui Dumnezeu.

4. NU AI VOIE SA FACI SEX

In noaptea de Sfantul Nicoale trebuie sa ai atat sufletul curat, cat si trupul. Nu este bine sa faci sex si sa apelezi la placerile trupesti. Daca faci sex, traditia populara spune ca faci cu cel necurat si anul viitor nu iti va merge bine. Se spune ca rugaciunea ajuta la infaptuirea dorintelor noastre, mai ales daca este rostita din toata inima.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri