De ce insala barbatii si de ce sunt femeile infidele? Motivele te vor surprinde!


De ce insala barbatii si de ce sunt femeile infidele? Motivele te vor surprinde!

Trei din zece persoane recunosc că au comis o infidelitate în timp ce erau într-o relaţie exclusivă cu o durată mai mare de 6 luni.

E vorba de aproape jumătate dintre bărbaţi (45%) şi de una din patru femei (26%). Infidelitatea a avut o frecvenţa maximă la cei de 18-30 de ani şi a fost menţionată mai puţin frecvent la cei cu vârste de peste 30 de ani. Acestea sunt rezultatele unui sondaj online, ce a urmărit mai multe aspecte ce ţin de infidelitate şi impulsivitate, motive pentru care se apelează frecvent la terapia de cuplu.

Cel mai frecvent motiv pentru care femeile îşi înşeală partenerul e reprezentat de deficienţele de comunicare, apreciere şi respect reciproc. Mai mult de jumătate dintre femei au ales acest motiv ca sursă de infidelitate. Apare chiar mai frecvent decât percepţia lipsei afecţiunii şi a ‘bărbatului potrivit’. Mai puţin de patru din zece femei infidele menţionează imboldul sexual ca motiv al înşelării încrederii partenerului. La 18-30 de ani atinge cote ridicate infidelitatea feminină ca ‘răzbunare’ în urmă unei ‘supărări’ sau a unei infidelităţi prealabile a partenerului de cuplu.

De fapt, 9 din 10 persoanele infidele ce au ales ‘răzbunarea’ ca motiv sunt femei, trei sferturi având sub 30 de ani.

Citeste pe pagina 2 de ce sunt barbatii infideli >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Sotul recunoaste ca a inselat-o cu sora ei. Raspunsul nevestei merita citit!

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

"Suleyman Magnificul", iertat de sotie dupa ce ar fi inselat-o cu doua actrite din serial! Ce se intampla acum cu relatia!

A iubit, a inselat si a fost dezamagita! Povestea REALA a Ioanei, in care orice femeie se regaseste: "L-am iubit pe Tudor cu toti porii, pana la durerea fizica"

Testul infidelitatii. Poti sa spui daca au inselat doar uitandu-te la ei?


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 18 aprilie 2021! Află ce zodie se desparte de partenerul de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri