Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au divorțat? : „Știu, aș fi vrut”


Ce se întâmplă între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, după ce s-a spus că au divorțat. Frumoasa tânără a spus ce se întâmplă.


In articol:

Gabriela Prisăcariu a ieșit cu fetele în club, lăsându-l pe fiul său în grija lui Dani Oțil. Acest gest i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au despărțit, așa că frumoasa tânără a decis să spună lucrurilor pe nume.

Partenera de viață a lui Dani Oțil a dezmințit comentariile răutăcioase și a dezvăluit că nu poate fi vorba despre o despărțire:

„Ies și eu o dată club după mult timp, cu fetele, și mă întrabă lumea dacă am divorțat. Nu, nu a scăpat, știu, ar fi vrut, dar nu.", le-a spus Gabriela Prisăcariu fanilor.

Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu a vorbit despre despartirea de Dani Otil

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Citeste si: Cine este Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Biografie: înălțime, greutate, vârstă, zodie  

De altfel, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că Dani a fost cel care a încurajat-o să iasă în oraș cu fetele, după ce luni de zile a stat mereu cu micuțul Luca.

 

„Chiar el m-a trimis să mă duc în oraș fără el și s-a oferit să stea cu bebelușul. Credea că scapă!", a mai spus aceasta pe rețelele de socializare.

Dani Oțil, absent de la serviciu câteva zile

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela și Dani Oțil au trecut printr-o spaimă imensă, după ce micuțul lor a avut niște probleme de sănătate. Pentru a-i fi alături soției sale, Dani Oțil a decis să stea câteva zile acasă cu ea și să ia o pauză de la serviciu. Acest lucru a stârnit multe comentarii în mediul online, iar la momentul respectiv, Dani Oțil le-a explicat tuturor că nu putea să o lase singură pe soția sa în acele clipe dificile pentru orice părinte.

Citeste si: Discuția avută de Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil înainte ca aceasta să plece singură în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: „Mă întreabă oamenii dacă am divorțat”

„Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și nu trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?", este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta încontinuu.


Abonează-te pe

Citește și:

Dani Oțil, dezvăluiri despre cel de-al doilea copil! La ce nume s-a gândit pentru mezinul familiei: „Va purta numele...”

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

Cine este Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Biografie: înălțime, greutate, vârstă, zodie

Austin Brian Green a devenit tată pentru a cincea oară! Iubita actorului a adus pe lume un băiat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Noua adeverință la dosarul de pensionare! Greșeala făcută de milioane de români întârzie poștașul și cu doi ani
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri