„Da, am mai avut discuţii, am mai avut certuri! Nu suntem „super” apropiaţi! ” Care este adevărata relaţie dintre Daniela Iliescu şi familia lui Culiță Sterp


Logodnica lui Culiță Sterp a spus adevărul despre relaţia ei cu familia celebrului artist de muzică de petrecere.


In articol:

Daniela Iliescu a intrat în atenţia presei mondene în momentul în care ea şi Culiță Sterp au devenit un cuplu.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi sunt părinţii lui Milan, un băieţel superb, de doar un anişor.

De curând, au apărut ceva controverse în mediul online, cum că Daniela nu s-ar înţelege atât de bine cu familia lui Culiță Sterp.

Ce a declarat Daniela Iliescu despre familia lui Culiță Sterp

Citeste si: Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela

Daniela Iliescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Culiță Sterp. „Am crescut în mijlocul naturii”

Cum se înţelege Daniela Iliescu cu familia lui Culiță Sterp

Într-un TikTok, blondina a precizat cum stau lucrurile, în adevăratul sens al cuvântului.

„A venit momentul să discut şi eu subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea ca să îşi dea cu părerea şi asta nu este corect nici faţă de mine.. şi nici faţă de cei care ne urmăresc şi chiar ne apreciază. O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că noi nu am avut niciodată o relaţie "super" apropiată şi "super" perfectă. Dacă se poate spune aşa şi cred că dacă ar fi să vă întreb acum pe voi... Câţi dintre voi aveţi o relaţie perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci şi cu familia voastră... Cred că nu mi-ar spune nimeni şi nu ar ridica nimeni mâna să spună... Da, eu nu m-am certat niciodată, eu nu am discutat niciodată cu ei nu am avut divergente de opinii. Dar nu este cazul aici! Ideea este ca noi, în primul rând avem program diferit, suntem diferiţi prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuţi în alt fel. Avem mentalități diferite şi din asta pur şi simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca şi gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alţii, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Şi cum se spune de foarte multe ori în comentarii, nu ne suportăm! Nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că, da! Nu suntem "super" apropiaţi şi mi se pare că aste este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relaţie cu partenerul tău şi să ai o relaţie perfectă şi cu familia lui. Pentru mine este suficient felul în care mă înţeleg în relaţia mea şi în familia mea. Cred că pentru foarte  multe dintre femei se pune presiunea asta: trebuie să te înţelegi bine cu soacra! Nu! Cel mai important este că partenerul tău să te iubească, să vă înţelegeţi bine... şi de acolo se schimbă toate lucrurile! Eu nu mă afişez... Dacă cei care mă urmăriţi şi mă vedeţi mereu pe Instagram, eu nu mă afişez cu părinţii mei şi cu fratele meu, darămite cu alte cu altă familie... sau cu alţi oameni. Nu mă afişez! Aşa sunt eu! Mă afişez atât cât ştiu eu şi cât pot şi credeţi-mă foarte mulţi dintre voi spuneţi că sunt arogantă, că am urmărit faimă sau bani sau nu ştiu ce... Credeţi-mă! Habar nu aveţi despre ce vorbiţi, mulţi dintre voi! Este atât de normal în România ca femeile să urmărească lucrurile astea astfel încât, aţi crezut că şi eu sunt la fel. Nici nu are rost să deschid subiectul, pentru că nu vreau să dovedesc ceva, cuiva, dar asta sunt eu! Cel mai probabil, eu afişez un 20% din ce fac eu, din programul meu, din cum sunt eu şi de asta, de multe ori s-au creat confuzii. Nu îmi place să mă linguşesc în faţa camerei, pentru anumite lucruri. Asta sunt eu cu bune şi cu rele! Cine mă place aşa cum sunt... cine, nu... nu!  Dar repet, în familia noastră, de ambele părţi nu este nicio problemă! Da, am mai avut discuţii, am mai avut certuri, dar spuneţi-mi voi mie cine nu a avut certuri sau discuții în familie?!” a povestit Daniela Iliescu în pe contul ei de TikTok.

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

Familia Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

Ce a spus Culiță Sterp despre întrega situaţie din familia lui

Un val de reacții pro şi contra au apărut în comentarii. Culiță Sterp a ţinut să lase un mesaj în comentariu, în care îi lua apărarea logodnicei lui: „Mulți comentează fără să asculte tot video-ul 😂 ascultați înainte că e de bine zic eu 😂❤️”. Replica Danielei a fost pe măsură: “Degeaba, că unii nu că nu înțeleg, nu vor să înțeleagă. 😅🙈”

Ce au comentat fanii din mediul virtual la postarea Danielei Iliescu

Citeste si: “Vrei să dai cinste la nuntă și nu îți încap banii în plic.” Suma consistentă pe care a oferit-o mama Geta ca dar la nunta fiicei sale

Daniela Iliescu si Culita Sterp

[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, tot blondina a precizat: “Vă mulțumesc pt comentarii celor care aţi înțeles ideea. Celor care nu aţi înțeles, n-am să continui ca nu veți înțelege nicicum. 🤗”

Un utilizator de TikTok a comentat dur video-ul Danielei: “Atunci de ce ai intrat în familia asta dacă sunteţi diferiţi???”.

“Sincer, eu îți spun decât atât, vei primi ce oferi! Ești mamă, vei fi și soacra, părerea mea este că contează mult relația și cu familia soțului!” a mai comentat cineva din aceeași platformă socială.

 

@daniela.iliescu

Poate am mai omis detalii, dar am avut doar 3 min la dispoziție 😆

♬ original sound- Daniela Iliescu


Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii. Motivul pentru care Mama Geta nu a făcut pasul cel mare

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Care este numele real al Getei Sterp. Nu multă lume știe acest lucru

Cine este Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp „Ai plecat prea repede, mult prea repede”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Ar trebui să-i fie jenă.” Anamaria Prodan, cea mai importantă victorie în instanță! Dorința impresarei a fost împlinită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri