Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”

Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”

Cuza a vorbit despre momentul în care s-a angajat prima dată.

Cuza, îndrăgitul comediant care a reușit să își urmeze visul și să facă o carieră umoristică, fiind present în numeroase show-uri de stand up și emisiuni televizate, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, despre prima lui angajare. Aceasta a fost mai repede decât ne-am fi imaginat, în jurul clasei a 10-a, iar dorința de a avea un loc de muncă a fost data de faptul că mama lui nu avea bani pentru ca el să meargă la piscină cu prietenii. 

“M-am dus într-o vară la mama, eram clasa a IX-a sau clasa a X-a, ceva de genul, ea lucra la un salon de cosmetică și i-am zis dacă poate să-mi dea și mie bani pentru că toți prietenii mei se duc la piscină. Și a zis că nu are. Intrasem deja în zona aceasta de adolescență, mă răzvrăteam, aveam revoltele mele și am zis: “bine, nu o să-mi dai bani, atunci mă angajez.”
Iar mama: “du-te, dragă, și angajează-te dacă vrei să te angajezi. M-am angajat la o terasă, angajatorul a trebuit să primească acordul părinților, s-a făcut o declarație în care ei spuneau că sunt de acord să lucrez pe perioada verii și nu am mai ajuns la piscină niciodată pentru că nu am avut timp.”,
a povestit Cuza.

Ce și-a cumpărat Cuza din primii bani făcuți în adolescență

Citește și: Cuza, despre primul contact cu publicul și aprecierile primite încă din copilărie. “Mami, dacă dansez până dimineață, mă fac milionar.”

Cuza
Cuza[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cuza, dezvăluiri dureroase despre mama sa! Ce a făcut artistul la absolvire: „Mi se părea cel mai prost îmbrăcată de acolo. Am insistat atât de mult până când a plecat mama de la absolvire.”

Cuza a reușit să se angajeze pentru prima dată atunci, pe timpul verii, însă nu a mai reușit să ajungă la piscină, deoarece nu a mai avea timp, în schimb, acela a fost primul an în care el a putut să se îmbrace cu ce și-a dorit, deoarece nu mai erau banii mamei sale și a putut face alegeri cu privire la articolele vestimentare. Și-a cumpărat perechea de blugi dorită, adidașii și rucsacul râvnite de multă vreme. 

“În schimb, a fost primul an în care mi-am cumpărat ce rucsac am vrut eu, ce haine am vrut eu și adidașii pe care i-am vrut eu când a început școala. Era undeva la 400 lei salariul pe luna, am strâns undeva la 10 milioane, un milion îl cheltuisem. A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac pentru că nu mai erau banii ei, erau banii mei.
Eu am cumpărat rucsac, blugi pe care i-am vrut eu asortați cu rucsacul. A fost primul meu contact cu independența.”,
a mai povestit Cuza.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Cuza
Cuza[Sursa foto: Facebook]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cuza, dezvăluiri dureroase despre mama sa! Ce a făcut artistul la absolvire? „Mi se părea cel mai prost îmbrăcată de acolo. Am insistat atât de mult până când a plecat mama de la absolvire.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies