Cuplul care a lăsat mască o lume întreagă! Cei doi tineri susţin că sunt vampiri şi se hrănesc cu sângele iubitei lor: "Pe el îl excită"


Un cuplu a şocat o lume întreagă! Logan South, în vârstă de 32 de ani, şi soţia lui, Daley, în vârstă de 31 de ani, trăiesc precum vampirii. Cei doi au făcut dezvăluiri şocante cu privire la stilul lor de viaţă.

 

Cuplul are o iubită pe nume Ilona. Aceasta îi lasă pe cei doi tineri să îi bea sângele.

"Nu-mi place ce gust are sângele. Mă enervează că trebuie să îl beau regulat, deoarece am nevoie de el. Pe Logan, îl excită. Prima dată când am băut sânge a fost o experienţă intensă pentru mine", a declarat Daley, dezvăluind că era la o lecţie de engleză atunci când a simţit prima dată o "sete intensă" pe care nu o mai simţise niciodată.

Citeste si: Ștefania și Adelin, prima apariție TV după descalificarea de la "Puterea Dragostei"! Încă formează un cuplu

Cei doi poartă mereu colţi şi evită să iasă în zilele însorite, dar nu o muşcă de gât pe Ilona, ca în filmele de groază, ci preferă să îi facă o înţepătură în deget pentru a-i bea sângele.

Daley susţine că are nevoie de sânge atunci când se simte rău, dar nu vede această necesitate ca pe ceva sexual. "Nu mă excit atunci când beau sânge", a mărturisit ea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri