Cum se face 100 % natural frișca de casă. N-o să mai cumperi din comerț niciodată


Cum se face 100 % natural frișca de casă. N-o să mai cumperi din comerț niciodată

Frișca de casă, 100% naturală, este mult mai bună decât cea gata preparată, pe care o găsiți în magazine. Noi vă învățăm cum să faceți acasă frișca și vă garantăm că nu o să o mai cumpărați niciodată din comerț.


In articol:

Întotdeauna, frișca naturală este făcută doar din smântână! Chiar dacă pe piață există foarte multe variante de frișcă vegetală sau lichidă, nu vă lăsați păcălite. Cel mai bine este să preparați dumneavoastră acasă o frișcă 100% naturală și sănătoasă. 

Frișca de casă, cea mai bună variantă

Prăjiturile sau torturile cu frișcă sunt extrem de delicioase și în plus, au și un aspect spectaculos. Asta dacă folosiți frișcă naturală, pentru că cea din magazine se va lăsa și o să vă strice toată munca pe care ați depus-o. 

Așadar, nu mai folosiți frișcă vegetală, la cutie sau praf de frișcă la plicuri, pentru că acestea nu au nimic în comun cu adevărata frișcă. 

Într-adevăr, acestea se bat imediat, nu există riscul să se taie și în plus, sunt și gata îndulcite. Cu toate acestea, acest tip de frișcă nu este altceva decât o spumă, plină de aer, și tocmai de aceea se și lasă. 

Frișca naturală va rămâne tare mai mult timp, exact ca o cremă. Dacă știți și cum să o bateți, vă garantăm că este imposibil să se taie. 

Trebuie doar să respectați câteva trucuri și să aveți puțină rabdare! 

Cum se prepară frișca 100% naturală

În primul rând, trebuie să știți ce fel de smântână să cumpărați. Aceasta trebuie să fie dulce și să aibă cât mai multă grăsime. Veți găsi în magazine smântână pentru frișcă, cu cel puțin 30% grăsime. Aceasta este ideală. 

Aveți însă grijă să nu cumpărați smântână pentru gătit, pentru că aceasta se folosește la sosuri, nu la frișcă.

Smântâna pentru frișcă nu se găsește în frigiderele din magazine, așa că nu vă uitați acolo după ea. 

Marele avantaj al acestor cutiuțe cu smântână este că au un termen de valabilitate foarte mare, așa că le puteți folosi pentru mai mult timp. În plus, sunt și foarte ieftine, în jur de 5 lei cutia. 

Înainte de a prepara frișca, trebuie să țineți smântâna în frigider, pentru câteva ore. Frișca se bate cel mai bine într-un bol de sticlă, iar ustensilele pe care le folosiți trebuie să fie uscate. 

Agitați foarte bine cutia cu smântână, după care o răsturnați în bol. Începeți să mixați la viteză mică, iar după ce se îngroașă puțin, măriți viteza treptat. 

În momentul în care vedeți că frișca s-a întărit, puteți adăuga zahărul și zahărul vanilat. Nu puneți niciodată zahăr tos în frișcă, pentru că aceasta se va înmuia! Folosiți doar zahăr pudră.

După ce puneți zahărul, mixați în continuare, la viteză mică. În doar câteva secunde, frișca va deveni tare și veți observa că nu mai cade de pe ustensilele mixerului. 

Nu bateți frișca mai mult decât este cazul, pentru că se va tăia! Zerul se va separa de componentele solide și veți obține unt. 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Acuzații ȘOC în familia lui Mihai Petre! Poliția a intrat pe fir!

DESCOPERĂ: Cine este ELIZA NATANTICU. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

DESCOPERĂ: Cine este George Burcea. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț

Cum să te îmbraci la un majorat. Idei de ținute cool care vor atrage toate privirile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ, celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri