Cum sa transformi pozitia Misionarului intr-una de senzatie! Nu te-ai gandit niciodata ca poti face asa ceva!


Cum sa transformi pozitia Misionarului intr-una de senzatie! Nu te-ai gandit niciodata ca poti face asa ceva!

Daca ai nevoie de ceva nou in dormitor, poti incerca sa transformi pozitiile clasicele in unele foarte sexy.

 

Exista sanse sa ai deja o viata sexuala extraordinara. Insa ce-ar fi daca ai iesi din rutina in care te afli si ai incerca ceva nou.
Daca iti place pozitia misionarului, ii poti faceun upgrade pentru a obtine placer maxima. Incearca Tehnica Aliniamentului Coital.
Stai pe spate, indoieste-ti genunchii si pune-ti picioarele pe pat. Partenerul tau va trebui sa se aseze in pozitia misionarului, insa sa se ridice putin, astfel incat pelvisul sa se afle mai sus decat este in mod normal.
Spune-i sa isi roteaza zona genitala in loc sa te penetreze. In acest fel, obtii stimularea maxima a clitorisului.
Daca incordezi si eliberezi muschii pelvieni, vei obtine si mai multa stimulare in aceasta pozitie, in special pe peretele superior al vaginului.
Sau, atunci cand te afli in pozitia misionarului clasica, incearca sa ridici un picior si sa il odihnesti pe umarul lui.
In acest fel, vei obtine o intindere in stil foarfeca ce ii va permite lui sa te penetreze mai adanc. Chiar poti sa-ti atingi clitorisul atunci cand se misca. Cea mai buna parte este ca aceasta miscare iti permite penetrare adanca si contact vizual.
Sursa: womenshealthmag.com

Exista sanse sa ai deja o viata sexuala extraordinara. Insa ce-ar fi daca ai iesi din rutina in care te afli si ai incerca ceva nou.Daca iti place pozitia misionarului, ii poti faceun upgrade pentru a obtine placer maxima. Incearca Tehnica Aliniamentului Coital.

Stai pe spate, indoieste-ti genunchii si pune-ti picioarele pe pat. Partenerul tau va trebui sa se aseze in pozitia misionarului, insa sa se ridice putin, astfel incat pelvisul sa se afle mai sus decat este in mod normal. Spune-i sa isi roteaza zona genitala in loc sa te penetreze.
In acest fel, obtii stimularea maxima a clitorisului.

Daca incordezi si eliberezi muschii pelvieni, vei obtine si mai multa stimulare in aceasta pozitie, in special pe peretele superior al vaginului.

Sau, atunci cand te afli in pozitia misionarului clasica, incearca sa ridici un picior si sa il odihnesti pe umarul lui. In acest fel, vei obtine o intindere in stil foarfeca ce ii va permite lui sa te penetreze mai adanc. Chiar poti sa-ti atingi clitorisul atunci cand se misca. Cea mai buna parte este ca aceasta miscare iti permite penetrare adanca si contact vizual.

Sursa: womenshealthmag.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

CITEȘTE: Cine este Mircea Cîmpeanu, soțul Mariei Ciobanu. Biografie: data nașterii, căsătorii, viață sportivă

DESCOPERĂ: Casa de modă CHANEL. Cum a revoluționat Coco Chanel lumea modei

DESCOPERĂ: Casa de modă Schiaparelli. Cine a fost Elsa Schiaparelli, rivala lui Coco Chanel


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

18 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic luni. Află ce zodie primeşte un cadou!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri