Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă!


Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă!

Supele fierbinti sunt perfecte in zilele geroase, dar si in momentele in care esti racit, te ajuta sa treci mai repede peste raceala si sa iti revii. In plus, daca te lupti cu kilogramele in plus, atunci probabil ca vrei sa eviti alimentele bogate in calorii si sa te orientezi catre supe sanatoase.


In articol:

Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă! Supele fierbinti sunt perfecte in zilele geroase, dar si in momentele in care esti racit, te ajuta sa treci mai repede peste raceala si sa iti revii.

In plus, daca te lupti cu kilogramele in plus, atunci probabil ca vrei sa eviti alimentele bogate in calorii si sa te orientezi catre supe sanatoase. Avem pentru tine o reteta sanatoasa, delicioasa si cu foarte putine calorii si anume, supa crema de conopida. Invata de la noi cum sa o prepari.

Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă!
Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati supa crema de conopida

Pentru a pregati supa crema de conopida, ai nevoie de o capatana de conopida pe care sa o tai in bucatele, un cartof pe care sa ill tai cubulete, doua cepe pe care sa le tai felii, 5 catei de usturoi, 2 linguri cu ulei de masline, 2 linguri cu cimbru proaspat tocat marunt sau un varf de lingurita cu cimbru uscat, 4 cani cu supa de legume, sare si piper dupa gust.

Citeste si: 3 tipuri de umpluturi pentru cornulețele fragede cu untură

Cum sa prepari supa crema de conopida

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul de preparare este de o ora. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pui cateva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si sa ii infasori in folie de aluminiu.

Apoi pune bucatile de conopida, cartofii si ceapa, impreuna cu usturoiul infasurat in folie pe o tava intinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au inmuiat, poti sa le pui intr-o oala, impreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate apoi usturoiul afara din folia de aluminiu si pune-l in supa.
Pune apoi supa la fiert pe foc mediu si las-o sa fiarba, pana cand toate legumele s-au inmuiat. Folosind un blende vertical, mixeaza apoi supa pana ce ai obtinut o crema omogena. Pune apoi supa in boluri si decoreaza fiecare supa cu putin ulei de masline, cimbru si bucatele deconopida.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care este și cum se prepară cea mai populară prăjitură din Bulgaria

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cine a fost Alexandru Ioan Cuza

Horoscop zilnic marți, 18 mai 2021. O zodie amână întâlniri pe plan profesional!

Mickey Mouse împlinește 93 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine a fost Zoia Ceaușescu, singura fiică a cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu | Controversele care i-au marcat viața

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri