Cum să depăşeşti cele mai comune 9 obstacole din viaţa sexuală a cuplului


Aproape oricine, bărbat sau femeie, îşi doreşte să aibă o viaţă sexuală activă. În acest caz, ce-i împiedică pe oameni să trăiască o viaţă sexuală pe măsura dorinţelor lor? Pornind de la această realitate, Men’s Health a realizat un sondaj de opinie la care au participat 1.000 de femei pentru a descoperi motivul pentru care viaţa sexuală a participantelor este nesatisfacătoare. Recunoşti vreunul dintre aceste obstacole şi în viaţa ta? 

 

Descoperiţi cum puteţi depăşi aceste obstacole care stau în calea împlinirii vieţii sexuale a cuplului. 

 

Certurile dese pot influenţa negativ viaţa sexuală a cuplului

 

Este normal ca din când în când să aveţi păreri contrare în legătură cu rezolvarea unor probleme, însă certurile zilnice nu fac decât să înrăutăţească viaţa sexuală. Iar cele mai dese dispute sunt în legătură cu casa. Dacă nu puteţi cădea de acord, împărţiţi sarcinile şi fiecare le rezolvă aşa cum crede de cuvinţă. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac CHINEZESC săptămânal 10-16 DECEMBRIE 2018. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT chinezesc!

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

HOROSCOP RUNE la început de decembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizaţi, Scorpionii sunt răsuciţi din toată părţile

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, previziuni alarmante pentru 2019: "Pământul se va cutremura, iar un ATENTAT va avea loc în preajma sărbătorilor!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Virus de 10 ori mai periculos decât Covid-19, noul pericol pentru umanitate! „Nu știm cum va evolua această boală, dacă ajunge la oameni!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri