Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”
Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Omul de afaceri nu a excelat la învățărură.

Serghei Mizil a fost recent invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute despre copilărie, adolescență, părinții săi și multe alte detalii interesante.

Omul de afaceri provine dintr-o familie înstărită, tatăl său, Paul Niculescu-Mizil, fiind un înalt demnitar comunist, care a avut funcții importante pe vremea lui Ceaușescu. Astfel, fiul său a avut la rândul său numeroase avantaje de pe urma funcțiilor tatălui său.

Citește și: Ce relație are Serghei Mizil cu fiicele sale? „Eu le-am ajutat cu case. La fiecare vilă, mașini și tot ce au nevoie. Eu zic că un părinte trebuie să aibă grijă de copiii lui.”

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală?
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Serghei Mizil a profitat de funcțiile înalte ale tatălui

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală?
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Omul de afaceri a dezvăluit că nu era nici pe departe un elev silitor, ci din contră, le-a creat numeroase probleme profesorilor. Cu toate acestea, chiar dacă nu a învățat foarte bine la școală, Serghei Mizil a reușit să se descurce cu brio în viață.

Denise Rifai: Ați băgat groaza în profesori?

Serghei Mizil: Tata era al doilea după Ceaușescu și erau tablourile în clasă. Cu tata. Nu că am băgat groaza, că eram mai mulți care erau eram așa mai obosiți la creieri. După aceea ne-a mutat prin mai multe ori și au făcut o clasă specială cu noi în care făceam ce voiam, veneam când voiam. La bacalaureat am zis că mă arunc pe geam și am luat 10, terminând realul.

Așa trebuia. Când s-a schimbat asta cu monedele, mă încurcă rău de tot cu bani vechi, bani noi, mă derutează, terminând realul.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Denise Rifai: V-a părut vreodată rău că nu ați învățat?

Serghei Mizil: Nu că nu am învățat, că eu sunt foarte bine pregătit. Adică, eu rețin mai mult dacă văd și aud decât dacă citesc. Neavând exercițiul să citesc foarte mult, dacă stai de vorbă cu mine, te bag în artă, în politică, în orice, nu mă încurcă nimic.

Nu am stat să citesc. Am urmărit foarte mult și prind foarte repede. Ce îmi pare foarte rău și recomand la toți, limbile străine de mic, mai ales acum când poți să circuli. Eu vorbeam franceză, cine vorbea franceză cu mine? Mama. ”, a declarat omul de afaceri.   Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Șișcanu profită din plin de ultimele zile în vacanță: „E foarte bine să petreci așa o zi de luni. Plaja nu este aglomerată, vremea e plăcută. Mă cheamă niște responsabilități în România.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies