Cum îţi dai seama că are un penis mic fără să te culci cu el


Dacă mai contează sau nu mărimea, asta e doar treaba ta. Ceea ce este şi problema multor altor femei este uimirea care vine la pachet cu prima partida de sex, când află că ambalajul îmbracă un „cadou" foarte, foarte mic. Că să nu ai parte de astfel de dezamăgiri, e bine să ştii că există metode de a-ţi da seama că un bărbat are un penis mic, fără să fie nevoie să te culci cu el.

Când cumpără lucruri scumpe, bărbaţîi încearcă, de cele mai multe ori, să mute atenţia de la penisul lor pe lucrurile materiale. Şi aici este întodeauna vorba despre lucruri care se văd. Un bărbat care are un penis foarte mic nu va cumpără niciodată doar lenjerie scumpă şi şosete sau brichete extravagante.

El îşi va lua o maşînă mai scumpă decât îşi permite, un ceas pe care probabil e nevoie să-l plătească în rate sau o casă într-unul din cele mai prestigioase cartiere ale oraşului.

Îşi impune limita bărbat-femeie, de care nu trece

Bărbaţîi care au penisuri foarte mici simt că nu sunt îndeajuns de bărbaţi. Şi asta pentru că bărbăţia lor se măsoară, de cele mai multe ori, în...bărbăţia lor. Dar acesta este un subiect care nu ne interesează momentan. Important de reţinut este că, de vreme ce se simte demasculinizat, va fugi de orice lucru feminin.

Pentru el, limita bărbat-femeie este una foarte bine definită şi nu are niciun gând să o depăşească.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri